17 nov – ET LANDEVEISRAN

ASKERHALLEN: Det var lite som tydet på at det var serielederen vi møtte i kveld, for i lange perioder rundspilte våre gutter laget fra vest og de kom knapt ut av egen sone – langt mindre til farlige avslutninger i løpet av de to første 20 minuttene. Etter bare 10 sekunder satte Ryan Hayes inn vårt første mål, assistert av “Basse” og “Lysse”, og Mats Henriksen økte til 2-0 før perioden var halvspilt. Det var rett og slett veldig underholdende hockey som ble spilt av laget i kveld, og ingen så noen grunn til bekymring da Magnus Hoff fikk pirket inn reduseringen før minuttet var spilt av andre periode. For gutta våre fortsatte å male på, og i Power Play smalt Endre Medby inn 3-1, vakkert assistert av Vinny Saponari og Mikkel Christiansen.

 

3v5a6895

Mats Henriksen setter inn 2-0 målet

 

– ÅRSBESTE

Så langt hadde Sune Bergman bare godord å si om eget lag, og selv om vi etter Stjernen mente at 4-1 ledelse var “farlig”, så skulle altså 3-1 også vise seg å være nesten like farlig. Stavanger Oilers får score et veldig enkelt 3-2 mål, på noe som vel Nicklas burde håndtert bedre, og før man visste ordet av det så sto det 3-3. Da hadde vi hatt tre skudd i metallet bak Oilers keeper Holm, og burde ledet med både to og tre mål. Kampen gikk til sudden, og også der hadde vi store sjanser til å avgjøre – spesielt da vi fikk spille fire mot tre. Men det ville seg ikke, og da kampen skulle avgjøres på straffer trakk Stavanger igjen det lengste strået – som sist lagene møttes i Askerhallen. Uvanlig nok så scoret de på alle sine straffer, men vi scoret på to av våre – og dermed kunne de snøre igjen røversekken og ta med seg to av poengene hjem til Stavanger. Så får det være en mager trøst at Endre Medbys straffe nok går inn i historien som en av de mest spektakulære.

 

ET LANDEVEISRAN

 

Til tross for at det kun ble bare ett poeng, mente Sune at dette var årsbeste av laget.

– Et landeveisran! Dette var årsbeste av oss. Vi rundspilte dem i to perioder, og de kom knapt ut av egen sone. Men vi slipper inn noen enkle mål som gjør at vi dessverre ikke vinner i kveld. Vi får ta med oss det gode spillet videre, så kommer vi til å vinne kamper, sier en skuffet Frisk-trener etter kampslutt.

 

SE OGSÅ: Dette var i kategorien ran

 

– VELDIG SURT!

3v5a6995

Det så lenge lyst ut mot serielederen i kveld

Vår bestemann i kveld, Mikkel Christiansen, var veldig skuffet etter at nederlaget var et faktum.

– Veldig surt! Det er kjedelig dette, det er ikke noe å lure på det! Nok en ledelse som vi ikke klarer å dra i land, sier Mikkel, som er enig i at dette var en av de bedre kampene vi har spilt i Askerhallen i dag.

– I dag gjør vi en skikkelig match. Vi starter helt sinnsykt bra og setter tonen med en gang. De kommer nesten ikke ut av sonen og kommer ikke til sjanser. Vi bare maler på, og alle rekkene fungerer. Vet nesten ikke hva jeg skal si, for i dag fortjener vi å vinne! Vi får bare ta med oss det bra spillet videre, sier Mikkel, som kom fra 1. divisjonslaget Tønsberg før denne sesongen. Selv synes han det begynner å komme seg, og at han nærmer seg GET-liga nivå.

– Det begynner å gå bedre nå. Tok litt tid å komme inn i det, med nytt lag – men synes det har gått bedre og bedre i de siste kampene. Synes rekka begynner å spille bra nå, og scorer et pent mål i dag.

 

BILDER FRA KAMPEN

 

SKUFFENDE PUBLIKUMSOPPMØTE

Det var glissent på tribunen i dag, noe Mikkel tror har å gjøre med litt svake resultater i det siste.

– Etter Stjernen-kampen så var det kanskje noen som foretrakk å sitte hjemme og se på Sumo. Håper det kommer flere til torsdag, for da skal vi revansjere tapet på Jordal! Avslutter en bestemt Mikkel.

Så da får vi bare stole på at han vet hva han snakker om, og håper på fulle tribuner på torsdag om en uke!

 

SE OGSÅ: Frisk Asker rotet bort ledelsen igjen

Kommentarer

kommentarer