21 mar ETT MÅL HOLDER IKKE

ASKERHALLEN: I kveld skulle gutta jage utligningen i kamper, og skulle bygge på borteseieren fra CC Amfi. Men en storspillende Oskar Östlund i Storhamar-målet gjorde det svært vanskelig for oss, og Cato Cocozzas mål ble det eneste som hjemmepublikummet fikk å juble for. Og ett enslig mål holder sjeldent til å vinne en hockeykamp.

 

GJESTENE BEST UT

Allerede fra første dropp satte gjestene fra Hamar våre spillere under press, og vi hadde nok med å rydde unna i kampens første minutter. Det jevnet seg litt ut, men etter drøyt åtte minutters spill kom Storhamar i en overgang tre mot en, og nummer 91, Zettergren, var sistemann på pucken før den satt i nota bak Nicklas Dahlberg.

_MG_2576

Östlund var i det umulige hjørnet i kveld

 

I andre periode pådrar Storhamar seg en dobbeltutvisning etter 26.48, og til tross for mange avslutninger på mål kom ikke gutta til de helt store sjansene. Og akkurat idét Storhamar blir fulltallige får de slått pucken fra dypt i egen sone til de to som kommer ut av utvisningsboksen, og i to mot en setter Josh Nicholls pucken mellom beina på Dahlberg. Dermed virket bakken med ett mye brattere, og det var en skikkelig kalddusj for gutta som hadde jaget utligningen i spill 5 mot 3 uten å lykkes.

_MG_2570

 

Men gutta ga ikke opp, og snaue syv minutter ut i tredje periode skapte Cato Cocozza igjen spenning i kampen med sin scoring – hans andre kamp på rad – men gleden ble kortvarig. For Jacob Berglund gjorde som han gjorde sist lagene møttes i Askerhallen, og scoret på Dahlberg som lå og svømte foran eget mål. Sune tar etterhvert time-out, og prøver å ta ut Dahlberg i et forsøk på å få en redusering. Men som det ofte skjer, så satte Storhamar pucken i det åpne buret. Dermed taper vi 1-4, og ligger under 1-3 i kamper.

 

_MG_2620

Det ble dessverre med Catos ene scoring

 

– INGEN UMULIGHET

I garderoben er det en skuffet gjeng som er selvkritiske, og hvor gjennomgangstonen er at ett mål sjelden holder til å vinne kamper. Og Sune er helt enig.

– Nei, ett mål er ikke bra nok. Vi kommer til mange sjanser, og burde satt flere av sjansene. Men vi møter et bra lag med en god keeper.

– Men det er ikke slutt enda! Hvis vi kan gjøre mål på sjansene våre, så har vi en sjanse. Sist der oppe var vi jo bedre enn dem i to perioder, sier Sune.

Det må ha vært psykisk tøft å få 0-2 målet i mot rett etter at vi hadde spilt 5 mot 3?

– Ja, vi tapte pucken akkurat når de kommer ut av utvisningsboksen. Snakker om “uflyt”, sier Sune.

– Klarer vi å gjøre mål så får vi mer energi, og det å få et sånt mål i mot er jævlig tøft, medgir vår trener.

Nå er det tre strake seire som gjelder – og som du sier så er det ikke slutt enda.

– Nei, vi får begynne med en seier på fredag. Kan ikke ta alle tre på en gang, sier en underfundig Bergman.

 

_MG_2604

Det manglet ikke på sjanser for våre i kveld, men det ville seg ikke.

 

HAMAR PÅ FREDAG

På fredag klokken 19.00 er det altså kniven på strupen for gutta, men får vi det til å stemme offensivt som sist, og Nicklas har en noe bedre dag enn i dag, så er det ingen umulighet! Vi satser på god støtte fra våre tilreisende supportere – det behøver gutta! Vi sees i CC Arena på fredag!

 

_MG_2610

Kommentarer

kommentarer