27 jun EXTRA MORELLVEIEN FORLENGER AVTALEN

Det er viktig med gode og langsiktige avtaler, og det er derfor extra (!) gledelig å kunne offentliggjøre at Extra i Morellveien har re-signert Gullpartner-avtalen med klubben.

3V5A0034– Vi omprofilerte vår eksponering i Frisk Asker i fjor, og har sammen med Frisk Asker løftet vår omsetning, så valget var enkelt, sier daglig leder og kjøpmann Oddvar Lier.

– Vi har vært med i mange år, og det er deilig å se at klubben nå har stabilisert seg som et topp-lag, og den fremgangen ønsker vi å være en del av, sier Lier.

Noen andre som også er fornøyd er klubbens markedsavdeling som nå i vår- og sommerperioden signerer mange nye, og ikke minste re-signerer våre eksisterende partnere. Vi ber Mette Sørensen fortelle litt om avtalen med Extra, sett fra klubbens side:

– Vi er veldig takknemlige for den lojale støtten Extra har vist oss. Fjorårssesongen var jo på mange måter et skille i vårt samarbeid, ettersom vi på høsten 2017 lanserte Frisk Asker brødet for Askers befolkning. Inntektene fra dette salget tilfaller i sin helhet klubbens junioravdeling, og nettopp dette er så viktig for vårt omdømme, sier Prosjektleder for Marked, Mette Sørensen.

– For oss som jobber i og rundt A-laget er det viktig å kunne gi noe tilbake til junioravdelingen gjennom vårt markedsarbeid, avslutter Sørensen.

Coop Extra logo

 

LITT OM EXTRA
Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1.150 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop 134 byggevarehus i kjedene Obs Bygg, Extra Bygg og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro.

Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i ett av 97 samvirkelag i Norge. Coop har i dag nesten 1,5 millioner medlemmer/medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Coop Norge SA, stiftet 27. juni 1906, er samvirkelagenes fellesorganisasjon og eid av samvirkelagene gjennom medlemskap. som andelslag har Coop Norge varierende medlemstall og varierende andelskapital. Fellesorganisasjonen bygger sin virksomhet på samvirkeprinsippene. På samvirkelagenes vegne skal Coop Norge ivareta sentrale fellesoppgaver som innkjøp, vareforsyning og kjededrift slik at det dannes et grunnlag for god drift i lagene og konkurransekraft i markedet.

I Frisk Asker er det Extra Morellveien som har tegnet avtalen med Frisk Asker, på vegne av Coop.

Kontaktinformasjon:
Extra Morellveien, Morellveien 1, 1387 Asker
Telefon: Telefon: 66 79 52 68 Epost: morellveien.extra@coop.no

Kontaktpersoner:
Oddvar Lier Mobil: 922 14 599 Epost: oddvar-lier@coop.no

Velkommen til Extra Morellveien for en hyggelig handel!

Kommentarer

kommentarer

Tags: