25 jun FASADE & BOLIGTEKNIKK GÅR FOR GULL

Vi kjenner vel alle igjen jingelen på storskjermen når motstanderens spillere må gå inn i utvisningsboksen, og vi ler vel alle litt ekstra godt når «stedet der sola aldri slipper til» runger ut over høyttaleranlegget. Det er derfor ekstra stor glede at daglig leder Chris Gravalid forlenger og øker avtalen med Frisk Asker. Noe nytt er det, for Norsol-navnet byttes ut med Fasade & Boligteknikk, men samarbeidet fortsetter som før.

– Vi kom inn som Gullpartner for to år siden, og det har vært en fantastisk reise for vår bedrift, sier Chris Gravalid.

– Lojaliteten i nettverket sørger for gode forretninger for oss, samt at det gutta presterer på isen gjør oss stolte over å bli assosiert som partner og sponsor i Frisk Asker, avslutter Gravalid.

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland er godt fornøyd at Fasade & Boligteknikk har forlenget avtalen.
– Selskapet kom inn som ny partner og gikk for gull fra dag én. For klubben er det gledelig å se at det var, og fortsatt er, en lønnsom investering.

Ekstra hyggelig er det jo også at Fasade & Boligteknikk opptrer som topp referanse inn mot andre næringsaktører og bidrar til at klubbens allerede så sterke bedriftsnettverk styrkes og øker.

– På vegne av Frisk Asker vil jeg takke selskapet for at de er døråpnere for klubben, for det betyr mye, avslutter klubbens markedssjef.

 

Fasade & Boligteknikk fornyer avtalen for nok et år. Her er Chris Gravalid omgitt av Mette Sørensen og Fredrick Bråten Haugland

Fasade & Boligteknikk fornyer avtalen for nok et år. Her er Chris Gravalid omgitt av Mette Sørensen og Fredrick Bråten Haugland

 

Litt om Fasade og Boligteknikk
Fasade&BoligteknikkFasade & Boligteknikk er et godt alternativ til de store kjedestyrte firmaene, og tilbyr tettere oppfølging fra salg til montasje. Selskapet leverer kvalitetsprodukter direkte fra leverandører (fabrikker) i Norge og Europa. De har ingen mellomledd, noe som igjen betyr meget gode priser, stort varelager og rask leveringstid. Fasade & Boligteknikk har showroom i Heggedal som er åpent etter avtale

Ta gjerne et titt på Fasade & Boligteknikk sine hjemmesider http://www.fbtek.no for mer informasjon

Kontaktinformasjon:
Chris Gravalid Mobil: 922 53 357 Epost: chris@fbtek.no

Kommentarer

kommentarer