27 mai EN FESTMANDAG PÅ KULTURHUSET

Sesongens første frokostmøte ble arrangert i dag på Asker Kulturhus, og tema var naturligvis «Gullfest».

Tekst: Fredrick Bråten Haugland  /  Foto: Mette Sørensen, Fredrick Bråten Haugland, Bjørn Henning Fredriksen

 

20190527_080717

 

Hele 150 partnere og gjester hadde meldt sin ankomst, og det var stående applaus da klubbens ferske norgesmestere inntok scenen i et forrykende sceneshow, ledet an av Vidar Wold og Jan Andre Aasland. Trenerteamet tok de fremmøtte gjennom de sportslige prestasjonene, alt fra sesongforberedelser og seriestart, og helt frem til Kongepokalen var sikret. Spesielt interessant var det å høre betraktningene fra Endre Medby og Henrik Ødegård om hvordan livet på innsiden av garderoben var da det det var som aller mest hektisk i finalespillet. I tillegg fikk vi et godt innblikk i trenerteamets betraktninger rundt kampene, og hvordan det psykologiske spillet foregikk.

20190527_075717

 

SERIESTART LØRDAG 14. SEPTEMBER
Etter den sportslige delen var det klart for klubbens markedsavdeling som informerte om status GET Ligaen 2019/2020, hvor det ble offentliggjort at seriestart spilles hjemme i Askerhallen lørdag 14.september kl.16.00 mot Vålerengen. Høstens store turnering, nemlig Champions Hockey League, ble også presentert, og vi går vel ikke for langt når vi sier at klubben forbereder en bortetur for både partnere og supportere når terminlisten er endelig. Dette gleder vi oss til, så det er lurt å følge med i tiden fremover og vente i spenning.

Vi fikk også presentert det siste omkring utvikling av «Frisk Asker Appen», som ligger an til å bli enda bedre: Appen skal fra og med sesongstart gi både publikum og partnere flere funksjoner, så venter vi spent på flere gode nyheter fra våre flinke app-utviklere.

 

20190527_092237PER HENRIK STENSTRØM
Suksessforedragsholder Per Henrik Stenstrøm fikk æren av å avslutte med sitt forrykende foredrag: «Slik takler du primadonnaer og andre vanskelige kolleger». Per Henrik loste salen igjennom de ulike kollegaene man finner på arbeidsplassen, til stor glede og latter for alle våre gjester. Her var det nok lett å finne assosiasjoner til kolleger og andre relasjoner, og vi håper flere booker et foredrag med Per Henrik Stenstrøm: det kan virkelig anbefales!

På vegne av SpareBank1 Østlandet, Asker Kulturhus og Frisk Asker Hockey vil vi takke for et forrykende frokostmøte, samt Asker Kroen, Ringnes, Selecta og Nærbakst som alle bidro litt ekstra.

Vi ønsker velkommen tilbake til våre fremtidige arrangement, og dere kan lese mer om aktiviteter og nettverksarbeidet på våre sider på LinkedIn www.linkedin.com/company/frisk-asker-hockey

 

Lurer du på hvem våre sponsorer er? Oversikten finner du her!

Kommentarer

kommentarer

Tags: