18 aug FIKK REVANSJE – SEIER I FØRSTE PRØVE I ASKERHALLEN

Det var et annet Asker-lag som entret isen i Askerhallen i ettermiddag. En uke var gått siden forrige gang lagene møttes, og flere økter på is var gjennomført for våre menn.

Det skulle gå over en halv periode før Mikkel Christiansen kunne sette inn kveldens første scoring. Denne kom i et av mange overtall i kveldens kamp. Faktisk skulle 4 av 5 scoringer i kveldens kamp komme i overtall. Anders Bastiansen var etter kampen klar på at over-og undertallsspillet kom til å bli viktig i denne sesongen.

– Vi spiller bra i både powerplay og boxplay idag. Med tanke på hvordan dommerne har lagt lista nå, så blir dette helt avgjørende. Hvis dommerne skal legge lista sånn som de har nå gjennom hele sesongen, kommer vi ikke til å spille så mye hockey. Men det er treningskamper for dommerne også.

Bastiansen var fornøyd med hvordan laget fremsto i dag, sett i forhold til hvordan det var forrige lørdag.

Mats Zuccarello hadde tatt turen til Askerhallen for å se gamle lagkamerater

Mats Zuccarello hadde tatt turen til Askerhallen for å se gamle lagkamerater

– Vi er veldig fornøyd med å vinne 4-1 i dag. Forrige kamp hadde vi vært på is en uke, og kampen bar preg av at det var store forskjeller mellom lagene med tanke på hvor mye istrening de hadde. Vi har hatt en uke til på is, og det syns godt. Det er fortsatt mange feil som gjøres, men vi hadde heller ikke forventet å fremstå perfekte så tidlig på sesongen.

Scott Hillman var også fornøyd med hvordan laget spilte i dag.

– Det var godt å se en mye mer energisk forestilling i dag, enn hva det var forrige lørdag. Vi har fortsatt mye å jobbe med, men gutta har tatt store steg de siste fem dagene ift. form og “gamespeed”. Det er et godt lag vi slår idag, så det var en forholdsvis god fysisk test for laget. Den største forskjellen mellom de to kampene vi har spilt nå, er tid på isen. Flere blir stadig mer og mer komfortable på isen, men det er klart at det gjøres mange feil. Vi har fortsatt flere kamper å luke ut feilene som gjøres, men det kommer til å bli bra.

Neste treningskamp kommer allerede torsdag, borte mot Sparta. Kampstart 1830, vi sees.

 

Kommentarer

kommentarer