28 okt – FLAUT Å SLIPPE INN SYV

ASKERHALLEN: Det var en lettere resignert gjeng som måtte konstatere at Lillehammer igjen hadde tatt med alle poengene, og i tillegg overtatt tabelltoppen. Da hjalp det litt å få behandling fra Akimis Rune Bui-Lorentzen, for det er ikke tvil om at det tette kampprogrammet setter sine spor.

 

MIKKEL HISTORISK

Mikkel Christiansen ble historisk da han satte inn 4-5 målet, som var mål nummer 8.000 i den øverste serien, men selv om han synes det var hyggelig så ville han byttet det bort med seier i dagens kamp.

– Det var kult å bli historisk, men det er kjedelig at vi taper i dag. Hadde byttet bort med en seier i dag, for det er seire som gjelder i denne ligaen. Men det er klart det er stas å få den av han som scoret klubbens første (Olav Dalsøren), sier Mikkel.

Mikkel Christiansen scorer klubbens mål nummer 8.000 i toppserien.

Mikkel Christiansen scorer klubbens mål nummer 8.000 i toppserien.

Skuddstatistikken viste til slutt 46 – 24, og normalt skulle vel også fire mål holde til seier hjemme?

– Det gir vel et ganske greit bilde av kampen, og i de to første periodene kjørte vi til dels over dem. Vi snakket før kampen om at vi ikke måtte gi dem for mange overganger, og jeg føler vel at vi bare gir dem overganger. Å slippe inn syv mål på hjemmebane er bare flaut, og det er noe vi som gruppe finne ut av til neste gang vi møter dem. Samtidig skal vi ikke male bildet helt svart, for vi gjør mye bra offensivt. Vi skyter 46 skudd, og da må vi klare å vinne matchen.

Mikkel Christiansen og Olav Dalsøren

Mikkel Christiansen og Olav Dalsøren

Så nå må laget gå i seg selv før kampen på tirsdag?

– Ja, nå får vi en dag med hvile, og det kommer godt med, for det har blitt mange kamper i det siste.

Og da setter du mål nummer 8001?

– Så lenge vi vinner er det samme om jeg scorer, sier Mikkel, klubbens målscorer av mål nummer 8000.

 

– GJØR EN BRA MATCH OFFENSIVT

Også Sune mente at vi var det beste laget i dagens kamp, og at det var mye bra spill offensivt. Dessverre ble det for mange feil bakover, og etter av vi tok en tidlig ledelse, fikk gjestene fra Lillehammer score to alt for enkle mål i løpet av et drøyt halvminutt.

– Vi gjør jo ett mål direkte, og så gir vi bort to enkle mål. Alle fire målene de scoret i første periode ga vi bort, og det var feil fra vår side som førte til alle fire. Ute på banen var vi bedre enn dem, men foran mål var de mye mer effektive enn oss. Syv mål på 24 skudd er veldig effektivt, sier Sune.

Terningkast 3Når det gjelder terningkast får Sune et lite problem.

– Vi spiller jo en veldig bra kamp, egentlig, og når slapp vi inn syv mål sist, sier Sune med et spørrende blikk. Men etter en rask rådføring med assistent Bjerke lander trenerduoen på en 3-er.

 

HALLOWEEN-KAMP PÅ TIRSDAG

På tirsdag er det duket for nok en hjemmekamp i Askerhallen, og på selveste Halloween er det Stavanger Oilers som skal skremmes hjem til Rogaland uten poeng. For gutta akter ikke å la kveldens sure tap legge en demper på innsatsen.

– Tipper vi kommer til å være veldig veldig klare på tirsdag! slår Mikkel Christiansen fast.

I dag var det 1.689 tilskuere i Askerhallen, og vi håper alle disse finner turen tilbake på tirsdag – OG tar med en kamerat eller to!

 

KVELDENS MÅLSCORERE

359:44
 10 B. Cameron – Assist: 22 B. Ellis 
47
238:21 46
229:38 45
227:40 35
221:14 34
120:00 24
117:56
57 J. Benik – Assist: 16 S. Rønold 
14
116:56
55 J. Medby – Assist: 28 S. Vigier 
13
108:16 12
107:42
19 D. Morley – Assist: 28 S. Vigier 
11
100:54 10

Kommentarer

kommentarer