17 aug – FORHÅPENTLIGVIS HAR VI LÆRT EN LEKSE

Etter en første periode hvor gutta hadde god kontroll på Lørenskog, raknet det fullstendig i tredje periode for våre gutter i kveldens treningskamp hjemme i Askerhallen. Marius Carho Hansen ga oss ledelsen etter 7.29 av første periode, og Anders Bastiansen økte til 2-0 etter drøye 15 minutters spill. Alt så ut til å være under kontroll, og det var ikke den store bekymringen da Lørenskog reduserte til 2-1 før periode-slutt. I andre periode får vi kun én scoring, og den er det Viktor Granholm som står for. Men i tredje periode raknet det helt for våre, og i en periode hvor det haglet med utvisninger var det gjestene som scoret de nødvendige tre målene, og kunne dra hjem med sin første seier i sesong-oppkjøringen. Og ja, det er godt at også dommerne får noen treningskamper under hjelmen før sesongen starter….

 

– DE JOBBET HARDERE ENN OSS

Selv om vi slapp inn tre mål i tredje periode, som betydde at kampen endte med 3-4 tap, så var ikke Sune veldig bekymret etter kampslutt.

– Første periode var bra, og det gikk kanskje for lett for oss, sier Sune etter at sluttsignalet hadde gått.

Sune Bergman

Sune Bergman

– Kanskje gutta trodde det skulle gå av seg selv, og i de to siste periodene så jobbet de hardere enn oss. I første periode var det mer eller mindre spill mot ett mål, mens i tredje periode ble det mange utvisninger og flere feil av oss. Det er ikke så enkelt å omstille seg når det går så lett i første periode, men forhåpentligvis har vi lært oss en lekse, sier Sune.

Hva tar du med deg fra denne kampen?

– Jo, det er at vi må spille i tre perioder – og så synes jeg at en spiller som Skuterud gjør det bra – igjen! Han har vært bra i de kampene vi har spilt, og må vel si at han er årets overraskelse så langt. Fra å være dårlig trent, til å trene veldig bra, noe som også synes på isen, så får vi håpe at han fortsetter som dette! Ellers er det mange som kan mye bedre, men det har jo med holdninger å gjøre, avslutter Sune.

 

SKUTIS – ÅRETS OVERRASKELSE SÅ LANGT

Tobias Skuterud – eller Skutis – er ekte Asker-gutt, og 20-åringen har gått gradene i klubben, og noterte seg for 26 poeng (8+18) i U20-serien i fjor. Noe særlig erfaring i intervju-sonen har han åpenbart ikke, for vi måtte dra ut en uttalelse fra han etter kampen.

3V5A8330

Tobias Skuterud – her vinner han droppen mot en tidligere Frisk-spiller, Mikael Dokken

Sune trekker frem deg som det positive fra denne kampen. Hva sier du til det?

– Det er positivt det, men vi taper kampen og det er det som betyr noe. Det er kjedelig at vi taper når vi har kontroll på kampen, for vi spiller bra i første periode, mens andre og tredje ikke er så bra.

Du spiller for en A-lags kontrakt, eller?

– Ehh, joda. Vi får se, sier unge Skuterud, før han haster avsted på en avtalt løpetur.

For alternativet til A-lags spill er utlån til Ringerike Panthers, for spill for U20-laget er i følge trener-teamet uaktuelt for Skutis.

– Nei, enten blir han hos oss, eller så blir det spill for Ringerike, sier Marius Bjerke.

– Men fortsetter han som nå, så blir det spill for oss, avslutter Marius.

3V5A8162

Det var kø utenfor hallen i dag – til tross for at det er mulig å kjøpe billett på TicketCo.

 

VÅLERENGEN PÅ SØNDAG

Neste treningskamp er på søndag, og da er det Idrettsforeningen som kommer på besøk til Askerhallen. Kampstart 17.00. Velkommen på kamp!

 

Kommentarer

kommentarer