06 aug FØRSTE ISTRENING – ✔️

Første istrening er histore, og de drøyt 100 fremmøtte tilskuerne fikk se Scott Hillman lede årets utgave av Frisk Asker for første gang på is denne sesongen.  De nyankomne utlendingene satt for øvrig fortsatt på tribunen i påvente av arbeidstillatelse, men ventes klare til dyst i løpet av kort tid.

Det var flere som var fornøyd med at premieren var unnagjort, og Petter Kristiansen var en av dem.IMG_6770

– Det er deilig å være ferdig med den første. Man føler seg fryktelig dårlig den første treninga må jeg si. Nå er det vondt overalt, så kan det bare bli bedre. Litt rart er det også med nytt utstyr fra topp til tå i år, vi har byttet til Bauer. Det føltes litt stivt og rart, men blir bra.

Selv om de nye utlendingene satt på tribunen, var det duket for flere andre nykommere. Patrick Bovim, Sebastian Johansen og Mats Frøshaug var alle på is denne mandags ettermiddagen, og det var en fornøyd Mats Frøshaug etter treningen,

– Jo, det var gøy det. Det ser jo ut som det pleier på den første istreningen, men jeg tror gutta syns det er gøy å komme på is. Det er jo mye nye ansikter både for dem og for meg, ny trener og mye nytt. Mottakelsen for min del har vært knallbra, vi har jo bare møtt hverandre noen få dager, men jeg kjenner mange her fra før av og det er en fin og ydmyk gjeng. Vi begynner å få et brukbart lag på beina, og en trener som virker å ville få til noe med den gruppa her så jeg syns det ser spennende ut.

Scott Hillman var fornøyd med å ha gjennomført første istrening.

– Det var første istrening. Så det var først og fremst spennende å komme seg utpå der. Det er nesten litt morsomt når spillerne ikke vet hva de kan forvente av meg, og jeg ikke vet hva jeg kan forvente av dem. Vi har endel tradisjoner i nord-Amerika om hva som skjer på gitte tider i treningen som de norske spillerne ikke aner noe om. Og jeg er sikker på at det var noen ganger under treningen der de tenkte “hva i all verden er det han tenker på?”.  Det er moro, men hockey er hockey, og vi lærer hverandre å kjenne etter noen flere treninger.

Gikk du glipp av den første treningen, er det mulighet å ta laget nærmere i øyesyn allerede i morgen når de har sin andre istrening i hallen klokken 15.00.

IMG_7034

IMG_7157

IMG_7140

IMG_6976

 

Kommentarer

kommentarer