25 okt FØRSTE TAP PÅ TRE ÅR

Det er liten trøst i at andre lag taper, men i denne runden må vi innrømme at det kom flere overraskende resultater. Om det var overraskende at Sparta vant i kveld, skal være usagt, men for vår del ble det vårt første tap i Sparta Amfi på tre år. Selv om det ble jevnt i skuddstatistikken (27-25) var det Sparta som ville mest i kveld. Og det blir ofte det laget som vil mest som går seirende ut av denne type kamper.

For det begynte på verst mulig vis, og vi kan vel knapt tenke oss noe surere enn å få et mål i sekken mens vi spiller overtall. 1.73 høye Niklas Roest snapper pucken i vår sone, og kaptein Bastiansen greier ikke å ta igjen Spartas kaptein som finter ut Dahlberg og setter 1-0 med en mann utvist. En jevn første periode blir fulgt av en like jevn midtperiode, og også i denne perioden er det hjemmelaget som scorer det eneste målet. Skuddstatistikken endte 9-9, men hjemmelaget kunne gå til andre pause med en 2-0 ledelse.

Drøye 9 minutter ut i tredje periode skaper Viktor Granholm håp hos et håndfullt tilreisende publikum med et lekkert håndleddskudd som Spartas keeper bare hørte suset av. Kampen sto og vippet på stillingen 2-1, men dessverre skulle vi ikke komme nærmere. For snaue fire minutter senere setter Niklas Roest sitt andre mål for kvelden i overtall – og sitt fjerde for sesongen, og vertene kan juble for den første seieren over oss i Sparta Amfi siden 29. oktober 2016.

 

Viktor Granholm scorer sitt 4. mål for sesongen. FOTO: FREDRIK HAGEN

Viktor Granholm scorer sitt 4. mål for sesongen. FOTO: FREDRIK HAGEN

 

Det var ikke mye “å skrive hjem om” for vår del, og vi må nok øke målproduksjonen hvis vi skal ha håp om å hente inn Stavangers forsprang i serien. Første hinder på veien får vi allerede på lørdag når Storhamar kommer til Askerhallen med kjempestore kjepper som de tenker stikke i hjulene våre. Vi regner med at det er noen oransjekledde krigere som akter å sørge for at så ikke skjer, og at vi er tilbake på vinnersporet allerede lørdag ettermiddag! Det er gratis inngang, og dermed bør det ikke være noe som hindrer deg og mange andre i å ta turen! Velkommen på kamp i Askerhallen – kampstart er 16.00.

Kommentarer

kommentarer