07 aug FØRSTE TRENING UNNAGJORT PÅ HJEMMEIS

ASKERHALLEN: Etter å ha vært på is en uke på Hønefoss, var det endelig klart for trening hjemme i Askerhallen i ettermiddag. Klokken 15.00 entret Sune og hans menn den nylagte isen i hjemmearenaen, og selv om isen ikke fikk toppkarakter av gutta, var det en god økt som ble gjennomført i dag. Gutta som etterhvert skal lånes ut til Ringerike Panthers trener fortsatt med laget, og vi fant blant andre Petter Ellefsen som er tilbake i klubben etter året i Sverige hvor han spilte for Tingsryds J20-lag.

 

– Ja, de vil trene med oss i hvert fall til etter at alle utlendingene er på plass, sier assistenttrener Marius Bjerke. Etter planen vil Alex Wall, T.J. Foster, Mario Lamoureoux og Gary Nunn ankomme Asker 22. august, og skal med det være klare for kampene i ICA Oxen Cup i Sverige helgen 25-27. august. Og selv om Marius synes det var godt å komme på is i Askerhallen, måtte han skryte av måten de ble tatt i mot i Schjongshallen forrige uke.

– Vi er veldig fornøyde med treningene på Hønefoss. Hallen har blitt bra, og vi ble tatt veldig godt i mot der oppe, sier Marius.

Nick Pageau rakk ikke dagens istrening, men ankom Asker i ettermiddag og er klar til morgendagens treninger.

 

3V5A7885

Petter Ellefsen prøver å score på Ole Morten Furseth

 

På plass var også ny-signeringene Cato Cocozza og Ole Morten Furseth, og begge så ut til å ha glidd bra inn i miljøet allerede!

 

3V5A7897

Cato Cocozza er tilbake i Frisk-drakt

 

3V5A7904

Marius og Sune instruerer troppene

Kommentarer

kommentarer