25 aug – FORTSATT MYE Å JOBBE MED

Kampen mot Borlänge endte med en 2-0 seier til Scott Hillmans menn, men selv om vår nye trener var fornøyd med seier, så var han klar på at det fortsatt var mye å jobbe med for laget før alvoret tar til 8. september.

– Vi ser at gutta jobber med det vi er enige om at de skal jobbe med. Det er mye nytt for både de spillerne som har vært her i mange år, og de nye – både når det gjelder trenerteam og system. Så vi er stolte over å se at de jobber med det nye spillesystemet, og jobber som et lag, sier Scott etter kampslutt.

– Vi hadde noen gode situasjoner som vi kunne jobbe med i dag, både 5 mot 3 hvor vi scoret, og 3 mot 5 hvor vi ikke slapp inn mål. Så gutta lærer av dette, og i tillegg forsvare en 2-0 ledelse sent i kampen.

De siste kampene har du spilt med de samme rekkene – ikke noen grunn til å endre de etter dagens kamp?

– Vi gjorde noen dramatiske endringer etter den første kampen, men begynner å se at kjemien begynner å stemme i rekkene – så ingen grunn til å endre på disse enn så lenge. Så får vi se hva de neste treningskampene viser oss.

 

HAR DU HUSKET Å LASTE NED FRISK-APP´EN?

 

STRØMMEN OG LYSET GIKK

Da det gjensto under 10 minutter av kampen gikk strømmen i området, og som en konsekvens ble også “kamplyset” borte i Askerhallen. Det tar 10-12 minutter å få på igjen, og lagene bestemte seg derfor for å gjennomføre en straffeslag konkurranse mens man ventet på at lyset skulle komme tilbake. (Den vant gjestene 2-1, og Viktor Granholm var eneste målscorer for oss)

I selve kampen ble det som nevnt scoret to mål, og vårt første mål ble kreditert Anders Bastiansen, og kom i Power Play drøye seks minutter inn i midtperioden. Selv var Basse klar på at det var en Borlänge-spiller som var sist på pucken.

– Ja, det var et selvmål. Pucken ble sparket i mål av en av deres spillere, sier Basse om målet.

Syd scoret 2-0 målet

Syd scoret 2-0 målet

Nicklas Dahlberg lot seg ikke overliste i dagens kamp

Nicklas Dahlberg lot seg ikke overliste i dagens kamp

2-0 målet ble også scoret i Power Play, og det var Shawn Szydlowski – eller Syd – som banket inn 2-0 målet, assistert av to andre nykomlinger, Patrick Bovim og Mats Frøshaug. Skuddstatistikken vant vi 30-23, og selv om det ikke var den mest underholdende kampen vi har sett, så var det fullt fortjent at vi gikk seirende ut av denne kampen. Solid var det også å se at Nicklas Dahlberg nok en gang kunne gå av isen uten å ha sluppet noen pucker inn bak seg. Men at han er helt i toppform, vil ikke Dahlberg høre.

– Nei, det gjenstår nok mye før det. Er nok fordi utespillerne heller ikke er helt i form enda som gjør det, sier en smilende Dahlberg.

 

– FORTSATT MYE Å JOBBE MED

Dahlberg får også skryt av sjefen, og reddet også et straffeslag som Borlänge fikk tildelt i andre periode.

Men Scott sier at det fortsatt er mye å jobbe med.

– Nick gjør fremskritt som han ønsker, og begynner å bli vant med nytt utstyr etc. Bra at han holder nullen.

Når vi spør om det er noe som overrasket han, så trekker han frem straffene som altså lagene fikk trene på mens lyset var borte.

– Det som overrasker meg mest var hvor dårlige vi var på straffeslagene, sier Scott med et smil.
– Det var moro at gutta fikk ta noen straffer uten noe press, men jeg håper jo at de gjør det bedre når det gjelder. Viktor vil få ta straffer, ler Scott, og viser til at unge Granholm var eneste målscorer i den uhøytidelige straffeslagkonkurransen.

– Så vi har fortsatt mye å jobbe med, avslutter Scott Hillman før han setter kursen for Hvalstrandfestivalen sammen med resten av laget.

Kommentarer

kommentarer