19 okt – FORVENTER MER AV LAGET

LØRENSKOG ISHALL: Det er ikke lenge siden Frisk-supportere hadde jublet hele veien hjem fra Lørenskog til Asker – via Texburger på Maritim – om laget hadde vunnet 4-1 borte mot Lørenskog. I kveld fikk de tilreisende supporterne oppleve nettopp det, men i dag tillater gutta seg likevel å være mellomfornøyde. For etter en treg start kom målene etterhvert, og til slutt sto det altså 1-4 på tavla med 32-37 i skuddstatistikk. Tilbake fra skade hadde Sune Bergman fått Fredrik Lystad Jacobsen, mens centeren Markus Albert var blitt hentet opp fra Ringerike ettersom Petter Kristiansen er ute med brudd i foten.

 

3V5A3609v1

Garry Nunn forsvarte gullhjelmen i kveld med to scoringer og en assist

 

FORVENTER MER AV LAGET – Garry Nunn

 

– Det er alltid deilig å vinne, men jeg forventer mer av laget, sier 2-målsscorer Garry Nunn etter at seieren var et faktum.

– Jeg synes ikke nødvendigvis vi spilte dårlig, for det er et godt lag vi møter, men vi forventer mer av oss selv. Vi må komme bedre ut fra start, og mot Storhamar på søndag så må vi komme bedre i gang. Det er viktig med en god start, spille fysisk og rask hockey, og kommer du bak mot et lag som Storhamar så er det tøft å komme tilbake, fastslår Garry, som i dag fikk Fredrik Lystad Jacobsen som rekkekamerat sammen med Anders Bastiansen.

Hva synes du om å få Fredrik på rekken?

– Jeg synes alltid det er morsomt å spille med TJ. Vi har spilt sammen før, og jeg synes vi har god kjemi sammen. Men du kan se at motstanderne fokuserer veldig på vår rekke, så det er nok bra med mer bredde ut over de forskjellige rekkene. Egoisten i meg vil spille med TJ, men “Freddy” er en veldig god hockeyspiller! Jeg husker at han var den spilleren som jeg først la merke til da jeg kom til Norge, for han er vel en av de som er raskest på skøytene i ligaen. Han blir nok bare bedre og bedre nå som han har fått en kamp “under the belt”. Han ble nok litt sliten i dag ettersom det var første kampen hans på en stund, men jeg synes likevel han spilte en bra kamp”, sier Garry som fikk bestemannsprisen etter kampslutt.

 

– DEILIG Å VÆRE TILBAKE MED SEIER

Selv sier Fredrik Lystad-Jacobsen at det var deilig å være tilbake.

3V5A3444v1

Fredrik Lystad Jacobsen

– Ja, det var deilig å være tilbake med en seier. Men samtidig var det ganske tungt. Tror ikke jeg traff målet en eneste gang, men det var gøy å være tilbake. Det så sikkert ikke pent ut, men det var gøy å spille, sier Fredrik, som sier at han ikke kjente noe til hodeskaden.

– Det kjentes bra ut, så det går nok bra.

Søndag er det Storhamar hjemme, og da må kanskje laget opp et knepp?

– Vi må spille bedre enn i dag, det er helt sikkert. Stepper vi opp litt så skal det nok gå bra på søndag, smiler en sliten Lystad Jacobsen.

 

GLEDER SEG TIL SØNDAG

Garry gleder seg også til søndagens oppgjør, og det at Askerhallen ser ut til å bli smekkfull.

– Sist søndag var jeg skikkelig tent, og gledet meg veldig til å spille. Jeg hadde gåsehud da vi skulle ut på isen! Da er det så synd at vi ikke klarte å prestere bedre foran vårt eget hjemmepublikum, selv om vi spilte en bra første periode, men på søndag skal vi være klare fra start, lover Garry Nunn.

Også assistenttrener Marius Bjerke gleder seg til søndagens kamp, og er enig i at det var en litt dårlig start fra vår side i dag.

– Vi vet at det er tøft å komme hit, for de har et tøft lag. De har alltid vært veldig aggressive og forechecket hardt, men i dag kom de kanskje ikke så hardt ut som forventet. Vi hadde vel en litt defensiv innstilling fra start, mens Nicklas Dahlberg hadde en veldig bra kamp og holdt oss inne i kampen. Etterhvert så fikk vi scoret noen mål, og det er viktig for oss foran kampen på søndag, sier Marius.

 

3V5A3603v1

Jonathan Lafjell Ed

DE YNGSTE BACKENE MED EN SOLID INNSATS

Lafjell Ed ble kastet utpå etter at Frøystad måtte ta en pause i andre periode, og unggutten gjorde en solid jobb på backplass.

– Det er ikke lett for han å bli kastet utpå etter å ha sittet lenge på benken, og vi synes han gjorde en god jobb i dag. Også Max Krogdahl gjorde en solid jobb, og er en spiller som har tatt store steg denne sesongen. Og det er absolutt noe vi behøver i den posisjonen vi er i nå med så mange skader!

4Med ett mål bakover og fire fremover – hva blir kveldens terningkast?

– Solid innsats fra Dahlberg, og sterk borteseier – da må jeg si terningkast 4.

 

KVELDENS MÅLSCORERE:

 

44:25
GOAL EQ by 22 G. Nunn – Assist: 20 A. Bastiansen
14
39:28
GOAL EQ by 22 G. Nunn – Assist: 24 N. Pageau 
13
33:59
GOAL PP1 by 14 M. Hagel – Assist: 24 C. Strömberg , 17 P. Grønstad
12
30:09 02
29:14
GOAL PP1 by 5 O. Nilsson – Assist: 22 G. Nunn , 90 M. Lamoreux 
01

Kommentarer

kommentarer