24 sep FRISK ASKER CITY RACE

At Frisk Asker har ett av Norges beste sponsornettverk, fikk vi en klar indikasjon på onsdag ettermiddag. Da møttes mange av våre sponsorer for å delta i årets “City Race”, en konkurranse som vi sammen med med Festus Event tidligere har arrangert med stort hell under vår årlige nettverks-tur til København.

 

MR TOUR DE FRANCE

I Varner Gruppens flotte hovedkontor startet ettermiddagen med et foredrag av Christian Paasche, TV2-reporteren som har blitt mest kjent for sine reportasjer fra Tour de France, hvor han sammen med Dag Otto Lauritzen og Johan Kaggestad loser seerne gjennom touren på en fantastisk underholdende måte. De fremmøtte fikk høre flere “behind the scenes” historier fra Touren, og se bilder og videoer fra de mange gangene Christian har vært med som kommentator under Touren. 46-åringen er bosatt i Asker, og hadde ikke noe i mot å få et Frisk Asker skjerf som takk for innsatsen.

Christian Paasche

Christian Paasche

 

FRISK ASKER CITY RACE

Etter foredraget var det klart for Frisk Asker City Race, og det ble delt inn i 4- og 5-manns lag som fikk låne hver sin bil fra Møller Bil Asker og Bærum og Bertel O. Steen. Hvert lag fikk også hvert sitt nettbrett hvor deltagerne fikk kart hvor oppgavene fremkom etterhvert som lagene kom frem til riktig sted.  Disse var lagt til hovedkontorene til våre 10 største sponsorer, og her fikk de utfordringer som varierte fra kasting av mobiltelefon, rokkering, fotballgolf og kasting av dekk, til å lage reklamefilm og limerick. Etterhvert som oppgavene ble løst ble resultatene lagt inn på nettbrettet slik at deltagerne kunne følge med på tabellen hvordan de lå an, men for å beholde spenningen ble den muligheten koblet ut en time før slutt.

 

Spreke deltagere i Frisk Asker City Race!

Spreke deltagere i Frisk Asker City Race!

 

Den ene utfordringen etter den andre ble tatt på strak arm!

Den ene utfordringen etter den andre ble tatt på strak arm!

 

 

Ikke all parkering var helt etter forskriftene.....

Ikke all parkering var helt etter forskriftene…..

 

Mye underholdning for deltagerne underveis.

Mye underholdning for deltagerne underveis.

 

Det var derfor en spent gjeng, som etter en utsøkt middag i toppetasjen hos Varner, tilberedt av Varners egen kokk, og tilhørende drikke fra Ringes, som samlet seg i Varners auditorium, “Black Box”, for å få vite den endelige resultatlisten. Men selv om det ble kåret et vinnerlag så var det premier til alle, og ut fra videoene som var satt sammen av gutta fra City Race, så var det ikke tvil om at deltagerne hadde hatt en fornøyelig ettermiddag sammen!

 

Fra Varners flotte hovedkontor.

Fra Varners flotte hovedkontor.

 

Vi gratulerer vinnerne, og vil takke alle våre sponsorer som stilte villig opp slik at vi kunne gjennomføre Frisk Asker City Race på denne måten. En spesiell takk til Varner Gruppen, som igjen lot oss få benytte oss av deres fantastiske lokaler – og ikke minst stilte opp med mat til alle deltagerne. Ikke rart vi er stolte over å ha Dressmann som vår Generalpartner!

 

Vinnerlaget av årets Frisk Asker City Race

Vinnerlaget av årets Frisk Asker City Race

 

Er du interessert i å få vite mer om dette fantastiske nettverket? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om Norges beste sponsornettverk! Under søndagens kamp vil representanter fra Frisk Asker være tilgjengelig i Askerhallen for å gi mer informasjon om nettverket. Så ta gjerne kontakt med oss!

Kommentarer

kommentarer

Tags: