14 jun FRISK ASKER MASTERS

Forrige uke var det klart for klubbens tradisjonsrike golfturnering på fantastiske Holtsmark Golf i Sylling. Banen er designet av Robert Trent Jones, og er ranket som Nordens 7. beste golfbane, og  premissene for en super golfturnering var dermed på plass.

Tekst og foto: Mette Sørensen

Oversikt før start3

Det er tradisjon i nettverket med golfturnering for våre partnere, deres ansatte, leverandører og kunder, men i år hadde vi gjort en liten vri og invitert til en ren masters-turnering. Etter mange dager med rundt 30 grader og sol var det denne dagen betydelig kaldere da våre partnere møtte til utslag  klokken 09:00, men heldigvis kom godværet etter at lagene hadde rundet sitt andre hull.

 

Mat før start

GOD SERVICE UNDERVEIS

Klubben skaper gode møteplasser, og også denne dagen var det god stemning og mye forretningsprat. Det skal sies at stemningen nådde nye høyder da Per Gullberg fra Holtsmark Golf og Mette Sørensen fra Frisk Asker Hockey tok på seg «purser-jobben» og kom kjørende ut til lagene med varm kaffe og ferske vafler midtveis i spillet. Dette var service av ypperste klasse!

Ved hull 10 var det innlagt en «Longest drive»-konkuranse og her kan vi gratulere Andreas Lauritzen fra Energima som stakk av med seieren. Ved hull 12 var det duket for en «Closest to pin»-konkurranse, og denne ble vunnet av Holtsmark Golf eminente daglige leder; Stig Mellerud. Vi gratulerer!

Longest vinner

Longest drive vinner Andreas Lauritzen

 

Nearest vinner

Closest to pin vinner Stig Mellerud

 

 

JUMBOPRISEN GÅR TIL……

Det er viktig å gi det beste til våre gjester, så jumboprisen denne gangen gikk til våre egne hockeyspillere ved Victor Granholm, Ole Morten Furseth og Max Krogdahl, (men laget «var toppet» med Geir Engh fra Office Management). Etter denne prestasjonen er vi glade for at våre spillere presterer bedre på isen enn de presterte på greenen denne dagen.

Jumboplassen

 

Etter ferdigspilte 18 hull var det klart for middag og premieutdeling før arbeidsdagen kunne avsluttes klokken 16:00.

Frisk Asker Hockey takker Holtsmark Golf for en fantastisk dag for våre partnere som skapte enda mer business på en av våre møteplasser.

 

Kommentarer

kommentarer