12 okt FRISK ASKER SUPERLAG

For ett års tid siden fremla initiativtagerne fra Himmeljegerne planene om å etablere et ishockeytilbud for utviklingshemmede i Asker, og i dag tidlig var det endelig klart for første istrening!

 

SUPERLAGET OG TEAM UNIFIED
Brødrene Lars Martin Tannæs-Fjeld og Rikard Fjeld kunne i dag gå på is sammen med spillerne som vil danne stammen for det nye Superlaget. Blant disse spillerne finner vi også en annen bror, Simen, som er en av foredragsholderne i Himmeljegerne som har gjennomført utallige ekspedisjoner de siste årene, blant annet skiekspedisjon på 43 mil over Nordvestpassasjen, og en 37 mil lang padletur i Yukon, Canada. Simen stilte forøvrig med storebror Rikards gamle Frisk-drakt.

3V5A0093

Lars Martin og Rikard

Laget er tenkt etablert etter samme modell som man har i Stavanger,  hvor “Superlaget” har hatt nærmere 50 personer med spesielle behov på is. I tillegg finnes Team Unified på Lørenskog, som startet høsten 2016 med fem spillere, og som i dag teller 14 spillere.

Frisk Asker Superlag fikk i dag bekreftelsen på at det vil bli fellestrening med  Team Unified fra Lørenskog i november, og i midten av januar skal laget etter planen stille i en landsturnering i Stavanger. Så her gjelder det å trene i ukene som kommer!

 

Det er mye utstyr som skal til for å få laget på is!

Det er mye utstyr som skal til for å få laget på is!

 

FIKK BRUKE HELTENES GAMLE UTSTYR

Det var seks spillere som møtte opp til den første treningen i Askerhallen i dag tidlig, fem unge menn og en ung dame. Målet er å komme opp i 15-20 personer før jul.  Alt utstyr som var nødvendig for at spillerne kunne gå på is stilte Frisk Askers materialforvalter, Martin Conradsson, opp med, og det var stor stas å kunne bruke utstyr som favorittspillere som Henrik Ødegaard og Cato Cocozza hadde brukt tidligere. Det var helt tydelig at de fleste av deltagerne hadde veldig god kontroll på Frisk Askers A-lag, og ekstra hyggelig at A-lagets Petter Kristiansen tok turen for å hilse på spillerne.

Ønsker du å være med, eller kjenner du noen som kunne tenke seg å være med? Ta kontakt med Lars Martin på martin_tf@hotmail.com eller på mobil 41 90 46 26.

Du kan lese mer om det nye hockeylaget, og om Himmeljegerne, på deres hjemmeside.

Bilder fra lagets første trening i Askerhallen tatt av vår fotograf, Finn Eriksen.

Kommentarer

kommentarer