25 jan FRISK-SPILLERE UTTATT PÅ LANDSLAG

Lørdag ettermiddag var det flere av våre uttatte landslagsspillere som var på is da U21-laget vant 4-2 mot Manglerud Star hjemme i Askerhallen. Etter å ha tatt ledelsen 3-1 etter første periode, endte midtperioden målløs, mens tredje periode endte 1-1. Etter kveldens seier står nå U21-laget med åtte strake seiere, og ligger på 5. plass på tabellen.

3V5A3107

FLERE BILDER FRA KVELDENS OPPGJØR FINNES HER

TO PÅ U19-LANDSLAGET

U19-landslaget spiller kamper på Gjøvik 6. til 8. februar, hvor de møter Østerrike, Ungarn og Frankrike. Blant de uttatte på U19-landslaget finner vi to Frisk Asker-spillere; backen Joakim Opsahl og løperen Jonas S. Hodt. Sistnevnte noterte seg forøvrig for ett mål og en assist i kveldens kamp mot MS, mens lagets kaptein, Joakim Opsahl, noterte seg for én assist.

Jonas Hodt scoret i kveldens kamp mot MS. Foto: Finn Eriksen

Joakim Opsahl - Foto: Finn Eriksen

Joakim Opsahl – Foto: Finn Eriksen

Hele uttaket finnes her.

TRE PÅ U18-LANDSLAGET

U18-landslaget tar turen til Østerrike 6. til 8. februar, og det er tre spillere fra Frisk Asker som er tatt ut til å være med i kampene mot Østerrike, Latvia og Danmark. De tre er keeper Jens August Giæver, backen Mats Hildisch og løperen Fredrik Bjørndal.

Fredrik Bjørndal - Foto: Finn Eriksen

Fredrik Bjørndal – Foto: Finn Eriksen

Mats Hildisch - Foto: Finn Eriksen

Mats Hildisch – Foto: Finn Eriksen

Jens August Giæver - Foto: Finn Eriksen

Jens August Giæver – Foto: Finn Eriksen