28 okt FROKOSTMØTE MED FOKUS PÅ KONKURRANSEKRAFT

Med herlig nylaget frokost for Frisk Askers samarbeidspartnere supplert med møtetema: “Et godt arbeidsmiljø skaper konkurransekraft” – ja da var agendaen satt for klubbens andre frokostmøte denne sesongen.

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland kunne på tirsdag ønske over 100 samarbeidspartnere til Frisk Asker velkommen til Quality Hotel Leangkollen, i tillegg til å presentere en helt ny kollega i klubbens markedsavdeling, Mette Sørensen: «Med Mette på laget skal vi forsterke B2B-delen ytterligere», kunne en stolt Markedssjef si til en forventningsfull forsamling.

IKANO BANK

Bakgrunnen for klubbens frokostmøter er å gjøre det bedre for klubbens samarbeidspartnere, unnamedfor her skal bedriftene få anledning til presentere seg for hverandre. «Vi skal skape de gode møteplassene», sa en entusiastisk markedssjef, før han introduserte salgssjef Ylje Wiede i Asker-bedriften Ikano Bank – en bedrift som har vist seg å bli en lojal og meget viktig samarbeidspartner for Frisk Asker gjennom mange år.

– Vi er eid av Ikeas grunnlegger Ingvar Kamprad. Ikano Bank ble etablert i Norge i 1991 og eies av familien Kampard. Du finner oss i Asker sentrum, forteller Ylje.

Hun tilhører avdelingen for leasing og leie.

– Alt må jo ikke eies. Vi har spesialisert oss på attraktive leasing- og leieløsninger for et stor utvalg av utstyr, blant annet storskjermen dere ser i Askerhallen, forteller salgssjefen.

– Gjennom flere leverandører over hele landet tilbyr vi finansieringsløsninger av utstyr fra 10.000 kroner og oppover. Og vi samarbeider både med private og offentlig næringsliv. Vi skal gjøre det enkelt med rettferdige betingelser, la hun til.

FOKUS

Dagens hovedattraksjon var rådgiver Espen Sæle i firmaet Great Place to Work Norge:DSC_0020

– Vi etterlyser at flere bør fokusere på et godt arbeidsmiljø. For det første handler det om mening og tydelighet. Det essensielle er å få frem det beste i oss. Da presterer man også mer som person og i gruppe.

– Videre handler det om å fokusere på mennesker, det vil si medarbeidere. Da får man også mer profitt enn dem som bare fokuserer på profitt.

– Det handler også om å bygge tillitt. Tydelighet er det mest fundamentale i alt vi gjør. Hard og langsiktig jobbing skaper tillitt. Det er viktig å ha et godt rammeverk.

Deretter overtok administrerende direktør i Hvalstad-bedriften Vitari AS, Asle Sjørbotten. stafettpinnen.

– Vitari er et IT-konsulentselskap som hjelper bedrifter til å jobbe effektivt. Vi er årets Visma Partner 2016, og vi scorer høyest i klassen på både kundetilfredshet og medarbeidertilfredshet. Budskapet var at bedriften har solide plasseringer i kåringen “Great Place to Work”, men alt de gjør i dag, må de gjøre bedre i morgen! «Man blir mester «der og da», men etter det må man bygge laget for å bli enda bedre neste sesong», avslutter Sjørbotten.

SPORT

Etter pausen var det duket for sport med assistent-trener Marius Bjerke og Victor Granholm. DSC_0032Marius redegjorte for status hittil i sesongen, og la ikke skjul på at de er fornøyde med den gode starten i GET Ligaen med kun 3 tap. Samtidig var han fokusert på fremtiden, og at de jobbet systematisk med alle skadene for å hindre at spillerne kom for tidlig tilbake på isen. Marius roste også samarbeidet klubben har med våre nye hovedpartner Asker Treningssenter og da spesielt Soroush Jozani som gutta jobber mye sammen med. Når Marius fikk spørsmål om skadesituasjonen i klubben ble samarbeidet med Ringerike Panthers nevnt som en suksessfaktor for at man allikevel presterer på topp, til tross for at sentrale spillere er ute.

Victor Granholm skrøt av laget og av gutta, og fortalte at stemningen i garderoden er meget bra, og han takket Askerpublikummet for at det var mye «trøkk» på tribunen.

B2B

Seansen ble avsluttet med presentasjon av Frisk Asker Nettverksdag 2018 med Øystein Ingdahl som konferansier, som denne gangen skal arrangeres i Asker Treningssenter sine lokaler i Lensmannslia den 30 januar 2018.

Dette er klubbens største arrangement i regi av marked, og i fjor deltok hele 140 deltakere som har elementer som møtecup, messestand, mingling og interessante foredrag som hovedattraksjoner .

Til slutt satt partnerne seg i grupper for å bli enda bedre kjent, og praten gikk høyt mellom bedriftene, hvor ny forretning ble avtalt og nye relasjoner ble skapt.

Neste frokostmøte er 06.desember og vi takker Quality Hotel Leangkollen, Ikano Bank, Vitari og Great Place To Work.

Tekst: Stein Halvorsen og Fredrick Bråten Haugland. Foto: Thea Amanda Loktu og Fredrick Bråten Haugland

DSC_0046DSC_0024

 

 

DSC_0008

 

 

 

Kommentarer

kommentarer