13 mar FROKOSTMØTE FYLT MED ENERGI

Også utenfor isen er det fylt opp med energi for tiden, som under det nylig avholdte frokostmøte blant klubbens sponsorer og ikke minst hos foredragsholder Leiv Martinsen – en energibunt alene.

Tekst: Stein Halvorsen/Foto: Fredrick Bråten Haugland/Mette Sørensen

– Vi må alle elske å vinne. Vi elsker engasjerende mennesker som gjør hverandre gode. Vi må se mulighetene. Det er 365 av dem, sa en meget sprudlende og ikke minst inspirerende foredragsholder og viseadministrerende direktør i Dressmann, Leiv Martinsen, til en lydhør og engasjert forsamling av Frisk-sponsorer.

 

20180306_090906

Leiv Martinsen – en energibunt av de sjeldne!

 

SPONSORRÅDET

Anledningen var sesongens siste frokostmøte med tema “Hvordan skape kultur” – lagt til de fantastiske fasilitetene i kontorbygningen til Varner-konsernet på Billingstad.

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland ønsket velkommen og presenterte først sistemann på “laget” (les:nettverket), Asker Kulturhus, som fortalte om sitt helt ferske konsept “Aktiv i Asker” – en digital kalender som viser alle arrangementer i Asker, Røyken og Hurum innenfor kultur, idrett (inklusive Frisk-kamper) og friluft.

20180306_081815

Sponsorrådet

 

Deretter presenterte Fredrick Sponsorrådet bestående av representanter fra følgende firmaer:

Quality Hotell Leangkollen – Nordialog Asker – Festus Event – Energima – Møller Bil Asker og Bærum – Dressmann – SpareBank1 Østlandet.

–  Vi er selvvalgt, men vi skal være sponsorenes talerør inn mot klubben og sørge for at vi forvalter våre interesser mellom oss og klubben, sa en av representantene i Sponsorrådet.

Gruppearbeid

Gruppearbeid

De er igjen faddere til de øvrige sponsorene og sammen skal de bygge klubben. Deretter gikk de til gruppearbeid sammen med sine faddere for å bygge videre på kulturbyggingen.

Tre viktige elementer fra gruppearbeidet som er helt avgjørende for samarbeidet, var:

1. For å få noen igjen, må man gjøre jobben selv gjennom nettverket.
2. Ha fokus på hverandre og på hvem man skal kjøpe av og ikke bare hvem man skal selge til.
3. Det handler om å fremsnakke hverandre.

– Dette gir oss en god grobunn, oppsummerte Fredrick.

 

VI MÅ ALLE ELSKE Å VINNE – Leiv Martinsen

 

GLAD OG FORBANNET

Da klubben avholdt sitt første «nye» frokostmøte i 2014, var det nettopp Leiv Martinsen som var hyret inn som foredragsholder – en energibunt av det helt sjeldne. Leiv skuffet ikke. Han var klar og tydelig med stor snev av humor og innlevelse i sitt foredrag også denne gangen.

23187829684_174bab2bc7_z

Leiv Martinsen fra frokostmøtet i 2014 – fortsatt like energisk den dag i dag!

– Hvis stemningen i rommet er bra, ja da kan man får til alt. Hvis stemningen i butikken er bra, ja da kan man selge bra. Hvis stemningen i møtet er labert, ja da får man ikke til noe. Hvis stemningen i laget er dårlig, ja da vinner man ingen kamper. Alt dreier seg om motivasjon.

– Du kan kopiere alt, bortsett fra kulturen. Den må bygges opp. Vi må passe på at absolutt alle er med. Det er nødt til å gi energi. Vi kan få til alt, når alle har den rette innstillingen. Det handler om å bestemme seg.

– Det burde ha vært et verdensmesterskap i hvordan man skal ta vare på mennesker og bygge dem opp. Stopp på å kontrollere mennesker – bruk tiden på å motivere dem.

– Det er lov til å være glad og forbannet, men ikke sur. Da blir det ikke av noe. Og ikke minst – alt går fortere i dag og da må vi henge med og se mulighetene.

– Jo, mer kjærlighet og ja-kultur det er, jo lettere er det å få til ting og lykkes med jobben Få folk frem. Vær glad når andre lykkes. Vi må elske å vinne. Vi elsker engasjerte mennesker som gjør hverandre gode. Dette er kultur. Den kan ikke kopieres.

 

SAMTALER MED SPILLERE

20180306_094146

Nicolay Sørensen

Til slutt orienterte Nicolay Sørensen, lederen i Sportskomiteen, om A-laget:

– Vi har begynt å tenke neste sesong allerede. Vi vet at noen av utlendingene våre vil forsvinne, noe vi imidlertid skal være stolte av. Vi har begynt samtaler og re-signeringer. Både hovedtrener og assistenttrener har utgående kontrakt. De er begge med i våre vurderinger sammen med andre, men vi avventer til vi har spilt ferdig sesongen.

 

Frisk Asker takker Varner og Dressmann for lån av lokaler og møterom, samt frokostservering,  til årets sluttspillfrokost!

Kommentarer

kommentarer

Tags:
,