07 des FROKOSTMØTE PÅ ASKER KULTURHUS

ENDELIG JUL OG FROKOSMØTE MED KLUBBENS NETTVERK PÅ ASKER KULTURHUS!

 

Tekst: Fredrick Bråten Haugland / Foto: Bjørn Henning Fredriksen, Mette Sørensen og Fredrick Bråten Haugland

 

På tirsdag var det duket for årets siste frokostmøte, og nok en gang var det kommunens storstue Asker Kulturhus som var arrangørsted for Regionens Nettverk nr.1, nemlig klubbens partnernettverk.

Frokostmøte des 18-17

RIKKE NORMANN ÅPNET

Det var på forhånd knyttet en god del spenning rundt agendaen, og mellom 110 – 120 gjester hadde møtt opp for å få med seg hva Markedsavdelingen hadde av overraskelser til nettverket. Første avsløring kom da Marked, sammen med Hvalstrandfestivalen, kunne introdusere Bærumsartisten Rikke Normann. Normanns karriere som soloartist begynte da hun studerte musikkproduksjon i Leeds i 2005/2006, og i 2019 gir hun ut sitt nye album. Rikke har jobbet med blant andre: Jarle Bernhoft, Sivert Høyem, Madcon, samt internasjonale artister som John LegendNik Kreshaw og Alexandra Burke. Vi fikk høre noen fantastiske låter fra hennes nye album, og vi kan varmt anbefale sluttlåten «Oxygen» som det er vel verdt å vente til februar med å kjøpe! Vi håper og tror at Normann fikk mange nye tilhengere etter denne intimkonserten.

 

“THE ATTACKING VIKINGS”

Neste mann opp på scenen var sportssjef i Norges Skiforbund Alpint, Claus Ryste, med foredraget « The Attacking Vikings – Hvordan prestere i en marginal idrett?» Claus har vært med på snart et tiår med alpin-suksess og et kraftig løft for elitesatsingen, og i dag er bredden i toppen større enn noen gang. De fremmøtte fikk servert et meget interessant foredrag som tok pulsen på hva som kreves i toppidretten, og parallellene til næringslivet var store. Foredraget tok for seg elementene prestasjonskultur, treningsfilosofi, felleskap og «Sports Science», et verktøy for prestasjon og nytenking.

20181204_082654

SPORT OG MARKED

Etter pausen redegjorde Scott Hillman om det sportslige og hvordan laget nå jobber sammen for å øke prestasjonskulturen ute på banen, og fra bredden i klubben fikk vi høre Trine Langeland hos Frisk Asker Junior som viste video og fortalte om hvordan de som organisasjon jobber med våre yngre og håpefulle. Vi takker både Scott Hillman og klubbens junioravdeling for to meget gode innlegg.

20181204_092625

 

Klubbens markedsavdeling ved prosjektleder Mette Sørensen presenterte «Damenes Aften» og redegjorde samtidig for de neste aktivitetene i nettverket, og klubbens Markedssjef Fredrick Bråten Haugland takket partnere for innsatsen de la ned på årets Basekamp hvor hele 800 bamser ble solgt. Han kunne videre opplyse om at klubben hadde samlet inn ca.140.000 kroner til Bamsefondet. Til slutt ble frokostmøtet avsluttet med en morsom B2B-variant som ga partnerne nye leads og spennende forretningsmuligheter, som vi gleder oss til se fortsettelsen av.

 

Frisk Asker Hockey vil benytte anledningen til å takke Asker Kulturhus, Askerkroen og Energima, Pirelli /GummiCentralen og Hvalstrandfestivalen for et flott gjennomført julefrokostmøte, og ønsker samtidig alle samarbeidspartnere hjertelig velkommen tilbake når nettverket samles til julelunsj på Sundvolden Hotel 19.desember.

 

Frokostmøte des 18-4

 

Følg gjerne klubbens Markedsavdeling på sosiale medier:

LinkedIn:         https://www.linkedin.com/company/frisk-asker-hockey/

Instagram:      #friskaskermarked

Ønsker din bedrift å bli en del av Regionens Nettverk Nr.1 og bli med og skape de gode Møteplassene? Ta kontakt med Mette Sørensen, mobil: 918 25 059 eller Fredrick Bråten Haugland, mobil: 932 90 600.

Kommentarer

kommentarer

Tags: