08 jun Frokostmøte på Esviken

Tirsdag i forrige uke var klubbens samarbeidspartnere samlet på idylliske Esviken på Konglungen for sesongens første frokostmøte.

 

Tekst: Fredrick Bråten Haugland    Foto: Fredrick Bråten Haugland, Mette Sørensen, Mette Stenseth

 

Sammen med vår Hovedpartner SpareBank1 Østlandet og Festus Event var temaet for frokostmøtet «Gode Sammen». Det er gledelig å se at vi nok en gang runder 100 gjester på våre B2B-samlinger, så det er med andre ord ikke uten grunn Frisk Asker nå kaller seg «Regionens Møteplass nr.1».

 

DSC_0567v1

Markedsansvarlig i Norges Skiforbund Emil Weberg Gundersen

 

For å starte arrangementet fikk vi gjennom SpareBank1 Østlandet sitt sponsorat med Norges Skiforbund Langrenn gleden av å få besøk av Markedsansvarlig i Norges Skiforbund Emil Weberg Gundersen. Emil tok klubben og partnerne gjennom en artig og krevende reise som omhandlet aktivisering av et sponsorat, samt viktigheten av å jobbe sammen med sponsorobjektet i den hensikt å tjene på sitt samarbeid. Her var det mye spennende å hente, både for klubb og for sponsorer.

DSC_0549v1Prosjektleder Mette Sørensen fra klubbens Markedsavdeling redegjorde for klubbens nye billettsystem som nærmer seg lansering i disse dager, nyhetsbrev og generelt rundt B2C-delen som vi alle tror kan bli spennende for klubbens partnere og ikke minst klubbens mange tilhengere. Deretter tok Markedssjef Fredrick Bråten Haugland ordet og presenterte klubbens styre for sesongen 2018/2019, samt gjennomgikk markedsavdelingen strategi på sosiale medier.

Møtet ble avsluttet med en god og morsom gjennomgang av Sport ved sportslig leder Nicolay Sørensen som redegjorde for status spillere i avgang, nye norske og utenlandske spillere inn, samt prosessen rundt ansettelse av ny trener.

 

 

DSC_0575v1

Nicolay Sørensen fra Sportskomiteen

 

Ekstra gledelig var det også at våre venner i Ringerike Panthers hadde tatt seg en tur, for vi håper at vi kan bidra og støtte Panthers i deres første sesong i GET Ligaen.

Frisk Asker Hockey vil benytte anledningen til å takke SpareBank1 Østlandet, Festus Event, Selecta og Askerkroen for bidraget.

DSC_0565v1

Trangt om plassen langs veien ned til Esviken

Kommentarer

kommentarer

Tags: