30 mai FROKOSTMØTE PÅ ESVIKEN

Nok en gang kunne Marked invitere til frokostmøte, og også denne gangen ble det et veldig godt oppmøte fra våre samarbeidspartnere med over 100 påmeldte deltagere. Arrangør av frokostmøtet var SpareBank1 Østlandet, den utsøkte frokosten var tilberedt av Dønn Ærlig Catering og stedet var idylliske Esviken på Konglungen. (SpareBank1 Østlandet er en fusjon mellom SpareBank 1 Oslo og Akershus og SpareBanken Hedmark som nå fusjonerer.)

Jan Johansen fra Festus Event

Jan Johansen fra Festus Event

Klubben har som mål å gi sine samarbeidspartnere de beste møteplassene, og det var en fornøyd Markedsjef i Frisk Asker, Fredrick Bråten Haugland, og daglig leder i Festus Event, Jan Johansen, som åpnet frokostmøtet.

3V5A7827

Dønn Ærlig Catering hadde stått for tilberedningen av dagens frokost.

 

3V5A7839

Erik Solér var dagens foredragsholder.

 

“HVA KJENNETEGNER EN TOPPKLUBB”

Tema for frokostmøtet var “Hva kjennetegner en toppklubb”, og til å snakke om dette var Erik Solér fra vår Nettverkspartner, Solér Executive, invitert. Den gamle elite-fotballspilleren har etter endt idrettskarriere bygget opp flere selskaper, jobbet internasjonalt de siste ti årene både innen Consulting/Headhunting og som gründer og leder av et av Europas største management selskaper for profesjonelle fotballspillere. Erik kommer fra jobben som Manager i det amerikanske toppfotballaget New York Red Bulls, og har også ledererfaring fra virksomheter innen Forsikring og finans.

Erik Solér fikk med seg noen smaksprøver fra Wettre Bryggeri.

Erik Solér fikk med seg noen smaksprøver fra Wettre Bryggeri.

Solér hadde mange gode råd å komme med til klubben i den fasen vi er i nå, blant annet med tanke på ny hall som skal stå klar om ikke mange årene. Hans klare råd var å bygge en hall som var “liten nok”, og ikke gjøre samme tabben som de hadde gjort i hans tid i fotballklubben Start, hvor det ble bygget en stadion som var overdimensjonert i forhold til forventet publikum. Foran et lydhørt publikum kunne Erik Solér fortelle om flere historier fra idrettsklubber som har gått i feller som vi som klubb burde unngå, men ønsket også å trekke frem en klubb som han mente vi og mange flere kunne lære mye av; Sarpsborg 08. Samtidig skrøt han av den jobben Frisk Asker har gjort, og at det neppe ville vært så mange til stede på et frokostmøte uten dette arbeidet.

En entusiastisk Erik Solér fra Solér Executive fikk med seg et lydhørt publikum, og som takk for innsatsen fikk han også med seg noen “smaksprøver” fra Wettre Bryggeri.

 

Nicolay Sørensen

Nicolay Sørensen – leder av Sportskomiteen.

SPORT – “HVOR STÅR VI NÅ”

Lederen av Sportskomiteen, Nicolay Sørensen, gikk gjennom hvilke spillere som hadde forlatt klubben, og hvilke spillere vi har signert så langt. Han la ikke skjul på at klubben hadde forsøkt seg på noen norske profiler, men at våre lønnsbudsjetter ikke kunne hamle opp med det andre tilbyr.

Marius Bjerke

Marius Bjerke

Assistenttrener Marius Bjerke kunne så fortelle nyheten om at klubben har signert en samarbeidsavtale med 1. divisjons-klubben Ringerike Panthers. Intensjonen med samarbeidet er å gi de av våre spillere som behøver kamptrening på et høyere nivå enn det U18 og U20-lagene kan tilby, og som ikke får nok spilletid på A-laget. Marius understreket at dette var noe spillerne som det per i dag angår, hadde blitt tatt med på råd før avtalen ble underskrevet, og at det ble ansett som positivt for alle parter. På denne måten kan vi gi flere av våre unge spillere et tilbud før de tar det endelige steget opp i A-lags stallen.

Til slutt var det Soroush Jozani fra Asker Treningssenter som gjennomgikk hvordan spillerne forbereder seg foran kommende sesong, blant annet under kyndig ledelse fra instruktørene hos ATS.

 

3V5A7863

Soroush Jozani fra Asker Treningssenter

 

MARKED OG NETTVERK

1. mai var starten på en ny sesong, og tradisjon tro ble denne sesongens aktivitetsplan og nye spennende konsepter presentert for et lydhørt publikum. Selv om gutta trener barmark, jobbes det også på spreng i Markedsavdelingen med å forberede sesongstart 2017/2018, og planene rundt vant-, is- og drakt-reklame ble også presentert. Godt å vite at det er noen som jobber med vår fine drakt og vi tenker det er flere som gleder seg til drakten til presentert.

Hvalstrandfestivalen

Hvalstrandfestivalen

Vi fikk også en fin presentasjon av vår nye samarbeidspartner Hvalstrandfestivalen som fortalte litt om årets festival – den 5. i rekken. Her har både Frisk Asker og Hvalstrandfestivalen mye å glede seg til.

Frokostmøtet ble avsluttet med den tradisjonelle seansen «B2B i grupper», hvor partnerne fikk snakket sammen på tvers av bransjer, i den hensikt å skape mer forretning, direkte eller indirekte.

Klubben vil takke SpareBank1, Festus Event og Dønn Ærlig Catering for et flott arrangement.

 

Tommy Stenersen fra Sparebank1 Østlandet

Tommy Stenersen fra Sparebank1 Østlandet

Kommentarer

kommentarer

Tags: