24 okt FROKOSTMØTET I ASKER KULTURHUS

FROKOSTMØTET PÅ NYE HØYDER SAMMEN MED ASKER KULTURHUS

Det var knyttet stor spenning til klubbens høstfrokostmøte som denne gangen ble arrangert i kommunens storstue, nemlig Asker Kulturhus. Temaet var «Digitalisering», og det var på forhånd meldt om et rekordstort antall på over 120 gjester! De fremmøtte fikk servert deilig mat fra Askerkroen, og klubbens markedsavdeling startet showet med et forrykende introshow med lys og røyk, noe som satte standarden for arrangementet.

Tekst/foto: Fredrick Bråten Haugland og Bjørn Henning Fredriksen

 

Askers ordfører Lene Conradi

Askers ordfører Lene Conradi

 

SKRYT FRA ORDFØREREN

Ordfører Lene Conradi åpnet showet og ga klubben skryt for å ha opparbeidet seg et sterkt nettverk som har fått et godt rykte både lokalt og regionalt, noe vi setter utrolig stor pris på! Vår ordfører oppfordret også forsamlingen om å bli med torsdagens nattevandring og vardetenning til Vardåsen i anledning FN-dagen.

BHF_9030Klubbens styreformann Øystein Hærem informerte om klubbens fokus på den digitale utviklingen som følger frem mot ny arena, hvorpå vår med-arrangør Ikano Bank ved deres nye Leasingsjef, Jan Amundsen, redegjorde for den digitale utviklingen som bankindustrien er inne i. Med dette som bakgrunn ble morgenens hovedattraksjon introdusert: Eirik Andreassen fra Digital Norway. Eirik tok de fremmøtte igjennom en reise som startet med: «Hva er digitalisering», og så på den historiske utviklingen i Norge innenfor digitaliseringen, samt vurderte fremtiden for Norge som et teknologisk land rent utviklingsmessig. Klubbens partnere ble oppfordret til å tenke nytt og se på hvilke muligheter en digitalisering gir selskapene fremover.

Etter pausen var det tid for våre trenere Scott Hillman og Jan André Aasland, og de tok reisen videre fra digitalisering i næringslivet, og over til sport. «Hva kan sport bruke av virkemidler, og hvordan trener følger opp klubbens spillere «der de er», og gjerne 1 til 1», var hovedtemaet. Et interessant og spennende tema som vi håper vi får høre mer om.

 

AKTIVITETSPLANEN FOR 2019/20

Klubbens Markedssjef Fredrick Bråten Haugland lanserte siste del av sesongens aktivitetsplan, med høydepunktet som var lanseringen av denne sesongens nettverkstur som går til vår partner Vestlia Resort på Geilo. Rammene rundt Gratiskampen og Bamsekampen ble også presentert, samt at klubbens Markedsavdeling allerede nå er i gang med planleggingen av «Frisk Asker Nettverksdag 2019» som arrangeres 30.januar på Asker Kulturhus. Det er med andre ord mye spennende ting våre samarbeidspartnere har i vente i tiden som kommer.

20181023_082022

 

Frisk Asker Hockey vil benytte anledningen til å takke Asker Kulturhus, Askerkroen og Ikano Bank for et flott gjennomført frokostmøte, og ønsker samtidig alle samarbeidspartnere hjertelig velkommen tilbake når nettverket samles til julefrokostmøte 4. desember.

 

Følg gjerne klubbens Markedsavdeling på sosiale medier:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/frisk-asker-hockey/
Instagram: #friskaskermarked

Ønsker din bedrift å bli en del av Regionens Nettverk nummer 1, og bli med å skape de gode møteplassene?
Ta kontakt med Mette Sørensen, mobil: 918 25 059 eller Fredrick Bråten Haugland, mobil: 932 90 600.

Kommentarer

kommentarer

Tags: