07 okt FULGT TIL DØRA AV PANTHERS

SCHJONGSHALLEN: Etter sudden-tapet i åpningskampen hjemme i Askerhallen, var det duket for revansjeoppgjør i Schjongshallen på Hønefoss i kveld. Og det var mye positivt vi fikk se i løpet av de første 19 minuttene og 55 sekundene av kampen. Hjemmelaget kjempet hardt, men det var vi som førte kampen og kom til de fleste avslutningene. Til slutt var det backen Max Krogdahl som greide å kjempe inn pucken bak Ringerikes keeper, Johan Kallio, og da hadde det gått 15.11 av første periode. Bare 46 sekunder senere var det duket for nok et Frisk-mål, og denne gangen var det Endre Medby som scoret – hans fjerde for sesongen så langt. Men til tross for at vi førte kampen det meste av perioden, kjempet hjemmelaget som nevnt hardt i hver eneste duell, og når Szydlowski må sette seg med 10 sekunder igjen av perioden etter en tripping, brukte Ringerike bare 5 sekunder på å redusere til 1-2. Skuddstatistikken i perioden viste 5-17.

Ny scoring på Endre Medby

SVAK MIDTPERIODE

Ringerike har spilt gode midtperioder tidligere, blant annet mot Vålerengen i siste hjemmekamp. Også i dag kom hjemmelaget ut i 100, og tok tak i kampen fra første dropp. Etter drøye syv minutter kommer Petter Ellefsen inn i vår sone, og legger det vi vil kalle en lompe mot vårt mål – og pucken finner veien helt inn i mål. Dermed hadde vertene utlignet til 2-2, og hadde flere sjanser til å ta ledelsen i løpet av perioden. Men med bare ett fattig tidel igjen av perioden er det Kyle Bonis som gjør som hjemmelaget gjorde i første periode – score helt på tampen av perioden! Skuddstatistikken viste 12-7 fordel hjemmelaget etter det som var en heller svak forestilling fra vår side.

3V5A0670

DEN “FARLIGE” 3-MÅLS LEDELSEN…..

Shawn Szydlowski har fått litt pepper for at han ikke har oppfylt forventningene som var stilt da han kom til klubben, men bare 1.15 ut i tredje periode viste Szyd hva som bor i han. Han snapper opp en dårlig klarering i Ringerikes sone, og setter pucken til høyre for Kallio. En annen som virkelig har fått fart på poengfangsten er Mats Frøshaug. Han kommer i god fart inn i offensiv sone, og banker inn 2-5 mellom loffene på Ringerikes keeper. Alt virket trygt og godt, men man skal aldri slippe foten fra gassen når man er i Schjongshallen. Etter 15.59 reduserer Panthers til 3-5, og under tre minutter senere står det 4-5! Heldigvis står resultatet seg ut kampen, og vi kan reise hjem med tre poeng. Helt friskmeldt kan vi dessverre ikke si at laget er, og igjen er Ringerike Panthers uhyre effektive med fire mål på 27 skudd.

Mats Frøshaug fikk fortjent bestemannspris, og Max Krogdahl fikk “the Hard Hat” for innsatsen.

Tirsdag er det klart for nytt borteoppgjør når gutta tar turen til Furuset Forum. Da må vi nok opp et par knepp om det skal bli ny borteseier – men vi satser på at så skjer!