06 jul G4 ELEKTRO FORTSETTER PÅ GULL-REKKA

Nå er det endelig tid for å offentliggjøre at vår mangeårig Gullpartner G4 Elektro forlenger avtalen med Frisk Asker med 2 nye år.

– Har vi først gått for Gull så kan vi ikke stoppe nå, sier et entusiastisk styremedlem og ansvarlig for sponsoratet hos G4 Elektro, Per Martinsen.

– Vi får egentlig ikke nok av Frisk Asker, ler styreleder Kim Johansen. Ikke rart, for bedriften har slått seg til ro med egen VIP Losjeboks i Askerhallen, og den gir de ikke fra seg dersom vi skal tolke gutta rett.

– Vi tror vel egentlig at Fredrick Bråten Haugland og Mette Sørensen må bære oss ut når ny arena er klar, sier Martinsen og Johansen nesten i kor.

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland er stolt da vi spør han om verdien over at G4 Elektro (nok en gang) forlenger med klubben.

– Det er ingen selvfølge at en så langvarig og viktig partner re-signerer, for når man har samarbeidet over en lengre tid som vi har, så er det desto mer innsats som må legges ned for at begge parter ser verdien, og det jeg stolt over at vi har fått til, sier markedssjefen.

Per Martinsen forklarer: – Selv om gutta bak G4 Elektro har en stor kjærlighet til klubben, så er vi som mange andre avhengig av næringslivet og at privatkunder bruker oss, og der vil vi rose klubben som hele tiden legger til rette for gode møteplasser slik at vår lille bedrift kan skape gode forretninger. Når det er sagt så er vi også utrolig fornøyde med jobben med å skape et slagkraftig lag, og her fortjener Sportskomiteen ekstra oppmerksomhet. Jeg tror ikke folk flest vet hva det innebærer å hente en spiller til Frisk Asker, sier Martinsen.

 

g4_logo-3OM G4 ELEKTRO
G4 Elektro er et mellomstort firma, med en liten administrasjon som gjør at de kan holde kostnadene nede. Dette fører til at de kan gi best mulig tilbud til sine kunder. G4 Elektro har alltid kunden i fokus, og de tar alltid et ekstra møte med kunden for å komme frem til de riktige løsningene. De hjelper deg med alt innen El-arbeid, og leverer også ladestasjoner til biler, design-materiell og fremtidsrettet installasjon som igjen gir bedriften et bredere felt å jobbe med og kundene et bedre tilbud.

– Hos oss er kunden alltid i fokus, sier serviceleder Kim Johansen.

Så hvis du vil føle deg trygg på arbeidet som er riktig utført, hvis du ønsker å få utført arbeid av fagfolk som har bred erfaring, godkjenning og autorisasjon for å utføre alt av el-montasje burde du velge vår samarbeidspartner, og stolte Gullpartner, G4 Elektro AS. Ikke bare er det hyggelige montører som kommer hjem til deg, og leverer god og markedskonkurrerende priser, men de utfører arbeidet med kvalitet og presisjon ned til den siste detalj.

Velg trygt, velg fagkunnskap, velg klokt. Velg G4 Elektro AS.

G4 Elektro Kirkeveien 185, 1384 Asker Telefon: 957 50 500

Kontaktpersoner
Kim Johansen Mobil: 992 16 301 Epost: kim@g4elektro.no
Per Martinsen Mobil: 458 30 312 Epost: per@g4elektro.no

Kommentarer

kommentarer

Tags: