25 sep GA SVAR PÅ TILTALE!

Etter en målløs kamp mot Lørenskog på torsdag etterlyste Sune Bergman målscorerne i laget. Mot Storhamar ga gutta svar på tiltale! Og det var spesielt én som var ekstra tent foran oppgjøret, nemlig Endre Medby. Han har vært mellomfornøyd med egen innsats, og da vi snakket med han i går “lovet” han å treffe innenfor metallet.

 

Endre Medby kunne juble for Jonas Berglunds scoring - og fikk også notert en assist på det målet

Endre Medby kunne juble for Jonas Berglunds scoring – og fikk også notert en assist på det målet

 

SOM BESTILT

“Det var det du bestilte”, sier Endre med et smil da vi treffer han etter at 6-4 seieren mot Storhamar var et faktum. For vår bestemann var “heit på grøten” i dag, og nøyde seg ikke bare med ett mål – men scoret like greit to mot den tidligere erkerivalen, og hadde i tillegg assist på 6-2 målet til Jonas Berglund. Og målene og egen innsats måtte Endre medgi at han var fornøyd med.

“Ja, jeg er fornøyd med innsatsen og at det endelig løsnet. Det ble tre poeng og en bra kamp”, sier den tidligere Lillehammer-spilleren.

Vi går fra 0-0 mot Lørenskog til 6-4 seier i løpet av få dager. Hvordan kan det skje?

“Det tror jeg mer er tur. Vi har skapt mange sjanser tidligere, men de har bare ikke gått innenfor rammene”, sier Endre.

 

– FEELS GOOD!

Det ble to to-måls scorere i kveldens kamp, for også Ryan Hayes satte to pucker bak Storhamar-keeper, Robert Hestmann. Ryan åpnet scoringsshowet da han presset inn 1-0 målet, assistert av Jimmy Andersson og Mathias Baar. I tillegg økte han til 3-2 assistert av rekkekameratene Bastiansen og Lystad-Jacobsen.

Ryan Hayes

Ryan Hayes kjemper inn sitt første mål for kvelden

Hvordan føles dette da, Ryan?

“It feels good! En sterk seier for laget, og vi holder seiersrekken her hjemme”, sier Ryan, og sier det hadde smakt med hat-trick, men at han ikke kan score på alt.

“Too close for comfort”, smiler Ryan, og fortsetter “Jeg hadde mine sjanser, men kan ikke score på alt. De er et bra lag med mye talent, og vi ga dem nok for mange power plays mot slutten. Håper vi lærer av dette og gjør akkurat det bedre neste gang”, sier to-måls scorer Hayes.

 

Ryan setter inn sitt andre mål

Ryan setter inn sitt andre mål

 

– SYKT DEILIG FØLELSE

En som også var veldig godt fornøyd med seier mot gamle lagkamerater, var Fredrik Lystad-Jacobsen.

“Det er ikke noe som er bedre enn å slå gamle lagkamerater”, sier Fredrik.

“Vi har slitt mot dem i Sparta også, så det er en sykt deilig følelse å slå dem. Godt å begynne med seier her i Asker”, sier Fredrik, og fortsetter,

“Det blir noen dumme utvisninger, og jeg synes at på de målene de får så er vi for svake rundt eget mål. Så luker vi bort de feilene så blir det bra.”

 

Fredrik Lystad-Jacobsen med to assister i kveld

Fredrik Lystad-Jacobsen med to assister i kveld

 

Fredrik er også enig med Endre i at det nok er mer tilfeldigheter at vi ikke scoret mot Lørenskog, og setter seks mot Storhamar.

“Det var en superjevn match mot Lørenskog, og det kommer nok an på dagsformen, tror jeg. Jeg bommer for eksempel på åpent mål – og det var litt stang ut for de andre. Vi har spillere som kan score mål!”

At vi slipper inn fire er synes Fredrik ikke er så bra, og han håper at hans første mål sitter snart. Men han er fornøyd med at han har gitt pasninger som andre har scoret på – og der han vært flink.

“Joda, der har det blitt en del”, smiler Fredrik, som noterte seg for ytterligere to assister i kveld.

 

BASSE ER ALLTID BRA

Anders Bastiansen med ett mål og en assist i kveld

Anders Bastiansen med ett mål og en assist i kveld. Her i årets oppvarmingsdrakt.

Også sjefen sjøl var fornøyd med å ta tre poeng mot Storhamar, og han roser de unge backene som kommer inn og gjør en solid jobb.

“Det var kul å se at vi gjør seks mål”, sier treneren vår etter kampslutt. Men det var ikke alt han var helt fornøyd med.

“De er så utrolig “spelskickliga” med Nummelin og flere, så vi må ikke pådra oss utvisninger som vi gjør.”

For vår del nevner vi at vi synes nestor, Anders Bastiansen, gjør en stor kamp – igjen. Og det istemmer Sune i.

“Basse er alltid bra”, fastslår Kung Sune.

 

SE HØYDEPUNKTER FRA KAMPEN HER (TV2 SUMO)

 

OPP PÅ ANDREPLASS

Med kveldens seier rykket vi opp på andreplass på tabellen, fortsatt tre poeng bak Stavanger Oilers som vant 6-1 borte mot Stjernen. På torsdag venter Sparta, som litt overraskende vant 3-1 over Lørenskog hjemme i Sparta Amfi nå i kveld. Og skulle det fortsatt være noen som “sitter på gjerdet”, så er det bare å si: Ikke sitt hjemme på torsdag!

Kommentarer

kommentarer