19 nov GAVE FRA HIMMELJEGERNE

Under torsdagens kamp mot Kongsvinger kommer gutta fra Himmeljegerne for å overrekke en gave til favorittklubben Frisk Asker.

De fleste av våre tilhengere har vel nå fått med seg Himmeljegernes bravader, for med brødrene Simen og Lars Martin Tannæs-Fjeld i spissen, har Himmeljegerne utført to ekspedisjoner i løpet av de siste årene som det virkelig står respekt av.

I 2013 gikk de en 430 km lang skitur mellom Cambridge Bay og Gjoa Haven i Nordvestpassasjen, og i 2014 var det klart for ny strabasiøs ekspedisjon. Denne gangen var det Yukon Canada som var målet, og 40 mil med padling fra Sandy Lake til Carmacks. Med seg på laget hadde Simen fått med bestekameraten, Mads Andreassen, en annen ihuga Frisk Asker supporter, og i tillegg ble også storebror Rikard Fjeld med på ekspedisjonen. Rikard er en som mange Frisk-supportere vil dra kjensel på ettersom han spilte for Frisk frem til 2000-sesongen, før han dro til Sparta hvor han spilte i fire sesonger. Men Rikard fikk hjemlengsel og returnerte til moderklubben i 2004, og spilte her inntil han avsluttet karrieren sammen med blant annet Abbott-brødrene og Mats Zuccarello i suksess-sesongen 2007/08. Han avsluttet karrieren med stil, og noterte seg for solide 38 poeng på 42 kamper.

 

_DSC8709

Simen med storebror Rikard

 

Foran årets ekspedisjon fikk også resten av Norge øynene opp for Himmeljegerne, og gutta måtte stille opp til intervjuer i blant annet TV2 og NRK. I NRK Sommeråpent fikk de også hilsen fra Simens tur-helt, Lars Monsen. TV2 fulgte gutta tett gjennom hele ekspedisjonen, til glede også for oss andre som knapt har utført andre ekspedisjoner enn å gå ut med søpla.

IMG_6576

Odd og Ivar

 

Med seg på årets ekspedisjon fikk Himmeljegerne en gave gitt til Simen av Odd og Ivar i Freden Form (www.fredenform.no). Etter å ha hørt foredraget om Simens ekspedisjon til Nordvestpassasjen, og hørt at han er stor fan av Frisk Asker, fant Odd og Ivar ut at de ville gi Simen en gave. Gaven var et tigerhode i tre formet som Frisks logo og som kunne festes i baugen på kanoen.

Denne gaven har Simen nå lyst til å gi videre til klubben i sitt hjerte, og vi i Frisk Asker setter stor pris på denne gaven fra en av våre mest trofaste supportere! Overrekkelsen vil finne sted i pausen under kampen mot Kongsvinger torsdag 20. november.

 

IMG_0950

 

IMG_6573

 

Himmeljegerne holder foredrag om sine ekspedisjoner rundt om i landet, og allerede onsdag 26. november står de klare i Asker Kulturhus klokken 19.00 for å fortelle alt om ekspedisjonen til Yukon. Billetter til foredraget kan kjøpes her. For de som ønsker å lese mer om Himmeljegerne anbefaler vi hjemmesiden www.himmeljegerne.no.

 

 

Kommentarer

kommentarer