22 apr GEHEB SIGNERTE 3-ÅRS KONTRAKT

I dag ble det klart at overtidshelten fra den fjerde finalekampen, Magnus Tveit Geheb, har signert en 3-års kontrakt med klubben. Leder av Sportskomiteen, Nicolay Sørensen, var svært fornøyd med at signaturen til unggutten var på plass.

“Magnus er en spiller som vi har hatt lyst til å signere lenge, men på grunn av at han ikke hadde bestemt seg for om han skulle gå for college-hockey før nå så har vi måttet vente til det var avklart. Han er en spiller med stort potensiale, og viste i sluttspillet hvilke kvaliteter han innehar. Så dette er en spiller som vi gleder oss til å se hvordan utvikler seg i sesongen som kommer”, sier Nicolay Sørensen.

 

3V5A6573

TRE-ÅRS KONTRAKT

Selv er Magnus fornøyd med å signere en 3-års kontrakt med klubben, etter at han tok avgjørelsen om å satse på spill for moderklubben.

“Det er en krevende og lang prosess å komme seg til amerikansk college-hockey. Det er begrenset hvor mange plasser det er til utlendinger, så det er vanskelig å komme inn i de gode junior-ligaene. Så jeg fant at det var lurest – og safest – at jeg valgte å spille for Frisk”, sier Magnus etter at kontrakten var signert. Han sier han har snakket mye med Tobias Fladeby, en annen Frisk-spiller som har lykkes å få plass i NCAA etter at han spilte for Bismarck Bobcats i NAHL.

“Det “Fladde” har gjort er helt utrolig, han har virkelig klart det!”

 

BEGYNTE SOM 6-ÅRING

Magnus begynte med hockey da han var 6 år, og etter et par år på hockeyskolen ble det spill på lag under Ketil Wolds vinger. Magnus sier at Ketil har betydd mye for utviklingen hans, i tillegg til Christer på NTG.

“Ketil har jeg hatt som trener i 7-8 år, og han har vært viktig for meg. Christer (NTG-trener) har også betydd mye for meg, for han har gitt meg mye spilletid og tillit.”

Av forbilder på isen trekker Magnus frem en spiller som han mener jobber hardt, evigunge Jaromir Jagr. Selv er Magnus Rangers-fan.

 

3V5A6655– FLERE SOM GRATULERER

Magnus sier at etter scoringen mot Stavanger så merker han at det er flere som kommer bort og hilser, og gratulerer. Men han innrømmer at han ikke er så veldig begeistret for all oppmerksomheten, selv om han også sier at det jo er morsomt å bli satt pris på. Rett etter scoringen sa han til TV2 at scoringen var “flaks”, og berømmet pasningen fra Torstein Nordrum. Han legger nå opp, noe Magnus synes er synd.

“Jeg synes det er veldig synd at Torstein gir seg. Han har vært veldig hyggelig spiller, og vært veldig hyggelig mot oss yngre spillerne i garderoben og på isen.”

 

Vi synes det er veldig positivt at Magnus velger å signere en 3-års kontrakt med klubben – og gleder oss til å se mer av han på isen i sesongene som kommer!

 

Kommentarer

kommentarer

Tags: