11 sep GENERALPARTNER DRESSMANN FORNYER!

Frisk Asker har de siste årene bygget opp en solid kjerne av samarbeidspartnere, en kjerne som alltid er der og som vi alltid kan stole på. Vår Generalpartner Dressmann er en del av denne kjernen. En partner som har vært med klubben i en årrekke og som alltid har støttet oss – en vi kan stole på!

En slik kjerne er tidkrevende å bygge opp, men vi er på god vei! År etter år, fra omtrent bunnen av tabellen, til toppen, i veldig gode og mindre gode øyeblikk har de stolt stått bak klubben. Det er vi både takknemlige for og veldig stolte over! Det er derfor en stor fryd for hele organisasjonen å meddele at vår mangeårige Generalpartner, Dressmann, nå har skrevet under en ny avtale med klubben. 

Om ikke mange dagene går introen på i Askerhallen igjen, gutta skal snøre på seg skøytene, og forhåpentligvis starte sesongen med en fest uten sidestykke. Og igjen står Dressmann, som kampsponsor i serieåpningen, støtt bak klubben. Vi møter Petter Varner, den entusiastiske og engasjerte Frisk tilhengereni deres flotte nye lokaler på Billingstad

Petter Varner (nummer to fra venstre) sammen med representanter fra Frisk Asker

Petter Varner (nummer to fra venstre) sammen med representanter fra Frisk Asker

STØTTET FRISK I 25 ÅR 

Hvor lenge har du vært med og støttet Frisk Asker?

“Jeg har støttet Frisk Asker i 25 år”, sier en opplagt Petter Varner.

 Hvis du ser tilbake på det lange samarbeidet med Frisk Asker, hva er du mest stolt av? 

“Jeg er stolt av veldig mye! Frisk Asker ble seriemester og var i finalen i NM med lite midler. Klubben har alltid klart seg med god dugnadsånd, fra Askerbøringer som har stort hjerte for verdens flotteste idrett!”

Hvis du måtte rangere, hvilket sportslige øyeblikk er det du husker aller best i Frisk Asker?

“Da vi fikk 3.plass i serien i fjor. En bragd i norsk hockey historie.” 

Det er ingen hemmelighet at Frisk Asker ikke er det eneste laget på Østlandet. Men likevel er det oss dere har valgt å stå bak. Hvorfor? 

“Asker og Askerbøring. Kulturen, menneskene og stoltheten av klubben.”

En engasjert Petter Varner

En engasjert Petter Varner

SPENNENDE MED NY HALL 

Vi går inn i en spennende periode, drømmen om ny hall blir realitet! Hva tenker Varner og Dressmann om fremtiden? 

“Varner tenker at vi vil bli Norges mest attraktive og beste hockeyklubb. Kultur og idrett. Bredde og toppidrett! En spydspiss og et forbilde for norsk hockey!” 

På hvilken måte blir Varner og Dressmann involvert i arbeidet med ny hall? 

“Vi vil helt klart engasjere oss hallen på en eller annen måte”, sier Petter uten å konkretisere planene de måtte ha for den nye hallen.

Og sist men ikke minst; Hva er dine forventinger for årets sesong? 

“Topp 3 i serien. Kan vinne serien allerede i år. Og at de går hele veien i sluttspillet i NM.”

Lagbilde fra Esviken

Takket være Dressmann kan våre spillere og ledere ikle seg lekre dresser når de representerer klubben.

Flotte som få går våre spillere rundt i dresser fra vår Generalpartner. De flyr til kamper og kjører lange bussturer, men hva gjør det når dressene er så komfortable? Nytt av året er at Dressmann nok en gang øker engasjementet med klubben og i år vil våre flotte VIP-verter ikle seg klær med tilbehør, levert av Varner Gruppen, og våre frivillige vil i år som i fjor ikle seg de flotte Dressmann-parkasene som gjør jobben i en ishall langt mer behagelig.

Dressmann har nå blitt en del av kjernen. En kjerne vi skal ivareta, slik de stolt står bak oss! 

Det er liten tvil om at vår organisasjon er avhengige av både sponsorer og frivillige. Det er mange timer arbeid bak en hockeykamp, det er mye penger som skal legges ned for å organisere et lag i toppen av en idrett. Men det penger ikke kan kjøpe, er engasjement. Og der stiller Petter Varner og Dressmann meget sterkt. 

Vi takker Varner Gruppen for at de fortsetter som vår Generalpartner, og håper sammen med Petter på en suksessfull sesong.

Kommentarer

kommentarer