25 aug GENERALPRØVE MED STORT FRAFALL

Med kun fire dager igjen til CHL-eventyret tar til, måtte Janna og Vidar stille med et noe redusert mannskap og hele tre spillere født i 2002 på line-up´en. Nå skulle det vise seg at de på ingen måte gjorde noen dårlig figur, men med bare tre treningskamper før første CHL-kamp mot EHC Biel-Bienne førstkommende torsdag skulle trenerduoen helst ha stilt med fullt mannskap.

Hampus Gustafsson, Reid Petryk og Magnus Geheb var alle syke eller skadet, mens Erik Beier Jensen, Henrik Fayen Vestavik og Kristoffer Thomassen (i tillegg til Joakim Opsahl) var med U20-landslaget på U20 Super Challenge i Karlstad hvor nordmennene vant bronsefinalen mot Leksand 5-4.

 

Eskil Wold lot seg ikke pille på nesen! FOTO: Geir Arnesen

Eskil Wold lot seg ikke pille på nesen! FOTO: Geir Arnesen

 

Jens August Giæver Foto: Finn Eriksen

16 år gamle Jens August Giæver
Foto: Finn Eriksen

 

16 ÅRING OVERTOK FOR DAHLBERG

Det var gjestene fra hovedstaden som tok ledelsen etter snaue 13 minutter var spilt, og etter 16.21 måtte Nicklas Dahlberg se nok en puck gå inn bak seg i et av mange power play. Heldigvis ble ikke kampen så stygg som vi opplevde på Jordal for et par uker siden, men det ble likevel en del utvisninger til begge lag. Etter første periode bestemte Nicklas seg for å bli byttet ut etter å ha kjent på en liten skade, og inn kom 16 år gamle Jens August Giæver. Han gjorde en strålende jobb, og kunne først se Christian Kåsastul banke inn reduseringen etter 29.14, assistert av Fredrik Lystad Jacobsen og Max Krogdahl, og da det gjensto under fem minutter av kampen var det Viktor Granholm som på utrolig vis greide å finne åpningen over skulderen til Vålerengens keeper, Steffen Søberg. Dessverre holdt ikke nullen helt inn, for med bare 21 sekunder igjen av tredje periode greide Andreas Stene sette inn vinnermålet for gjestene.

17 år gamle Fredrik Bjørndal var nære scoring i kveld! Foto: Finn Eriksen

17 år gamle Fredrik Bjørndal var nære scoring i kveld! Foto: Finn Eriksen

 

Dermed ble det tap i generalprøven for gutta, men det var oppløftende tendenser i de siste to periodene som gjør at vi kan være beherskede optimister når CHL-eventyret tar til.

For de som ikke reiser til Østerrike og Sveits for å se kampene live, så kan de sees på Viaplay / Viasat Sport 1.

 

Vi teller ned til første kamp i CHL som er mot EHC Biel-Bienne.

Kommentarer

kommentarer