05 mar GJORDE JOBBEN MOT STJERNEN

ASKERHALLEN: Det var en betydelsesløs kamp mot Stjernen i kveld, og Janna lot hele fem spillere hvile på tribunen. Mens Cato Cocozza fikk spille center i førsterekka, satt nemlig Anders Bastiansen på tribunen sammen med Ødegaard, Kåsastul, Kristiansen og Dahlberg, og selv synes Cato det var godt å få en hel kamp “under beltet” før sluttspillet tar til.

– Det var slitsomt, men godt å få spille en hel kamp, sa Cato etter at 3 x 20 minutter var ferdigspilt. Da sto det 6-3 på tavla, og det var Cato som på pasning fra Lystad Jacobsen fikk æren av å fastsette sluttresultatet med scoring i åpent mål. Da hadde han spilt både i over- og undertall, og fikk fortjent “The hard hat” etter kampen.

_MG_7264

LITT FOR KOMFORTABLE

Det var Victor Björkung som åpnet scoringene etter at bare 2.11 var spilt av kampen. Assistert av Sebastian Johansen og Endre Medby kunne svensken sette inn 1-0, og til tross for at gutta var overlegne i spill og sjanser skulle det neste målet først komme etter 13.50. Igjen var Sebastian tilrettelegger, mens Mikkel Christiansen fikk første assist og Viktor Granholm kunne sette inn sitt 18. mål for sesongen. Vi fortsatte å presse Stjernen, men mot spillets gang skulle reduseringen komme snaue to minutter før første pause. Skuddstatistikken vant vi 11-4, men det så dessverre ut til at gutta begynte å bli litt for komfortable – som mot MS i siste hjemmekamp – og da blir man fort straffet. 8.32 inn i midtperioden sitter utligningen for Stjernen, et mål som nok Furseth burde ha tatt. Heldigvis har vi en tidligere Stjernen-spiller i våre rekker, og Hampus Gustafsson fikk igjen vise hvor målfarlig han er. Assistert av backene Krogdahl og Bovim banker Hampus pucken i mål, og dermed går vi til andre pause med ledelse 3-2 etter en periode hvor vi vant skuddstatistikken 13-5, men ikke gjorde de tingene som man hadde blitt enige om.

 

33416683988_dcf0e1a0d2_c

KONTROLLERTE I TREDJE

Stjernen utlignet igjen etter 4.41 av tredje periode, men så sa gutta at “nok er nok” og satte inn et ekstra gir. Først scorer Kyle Bonis bare 14 sekunder etter Stjernens utligning etter at han først plukker opp pucken i Stjernens sone, og finner åpningen bak Stjernens keeper – så er det Power Play mål hvor Thompson finner Frøshaug bak Stjernen-målet, og sistnevnte finner Endre Medby med en lekker pasning som Endre ekspederer i mål. Vakkert!

Til slutt er det altså Cato Cocozza som fastsetter sluttresultatet til 6-3 etter pass fra Bovim og Lystad Jacobsen.

 

_MG_7393

 

– MÅ OPP NOEN HAKK PÅ TORSDAG

– Det er nok naturlig at det ikke blir så mye bra spill når gutta ikke føler at de har noe å spille for, sier Janna etter kampen.

– Vi vinner kampen og skal være fornøyd med det, og det er det vi må ta med oss videre. Så får vi glemme det dårlige.

– Men vi må opp noen hakk på torsdag, for det blir noe helt annet.

 

BILDER FRA KAMPEN

 

LILLEHAMMER I KVARTFINALENE

I trekningen i kveld ble det altså klart at det blir Lillehammer som vi møter i kvartfinalene, og vi starter borte i Kristins Hall allerede torsdag. Janna hadde forberedt seg på både Stavanger og Lillehammer, og synes ikke det ville vært så stor forskjell om vi hadde fått Stavanger.

Jan André Aasland

Jan André Aasland

– Det er to gode lag, og Lillehammer er ikke så mye dårligere enn Stavanger. Vi forventet vel mest Lillehammer, for vi har hatt noen tøffe oppgjør mot Stavanger. Det blir uansett knalltøffe oppgjør, og vi har 3-3 mot Lillehammer i år så det kan fort bli kamper hvor det blir ett-måls kamper som avgjør – og det kan fort gå til syv kamper. Vi må uansett dra til Lillehammer med en annen innstilling enn i dag og prøve å ta det første stikket.

Skadesituasjonen?

– Thomassen er tilbake, og ellers er vel hele troppen skadefri.

Da går vi inn i den beste tiden av året – og det er bare å glede seg?

– Ja, jeg gleder meg ekstremt mye til dette, og det vet jeg gutta også gjør. Vi akter å gjøre sesongen så lang som mulig!

 

FLERE BILDER FRA KAMPEN

 

Kommentarer

kommentarer

Tags: