Vinny Saponari

07 Des – GLAD FOR Å VÆRE TILBAKE

En som likte det han så i Askerhallen i dag, var Vinny Saponari. Etter noen hektiske dager hvor han har vært en snartur til Stavanger for å se om han kunne få ordnet arbeidstillatelsen innen kampen mot Lørenskog på søndag, var det godt å få roet ned med å se laget spille hockey. Vi møtte han i garderoben etter kamp, hvor han virket å være godt fornøyd med å være tilbake i Frisk-garderoben.

Velkommen tilbake, Vinny!

– Tusen takk, setter pris på det. Jeg er veldig glad for å være tilbake!

Likte du det du så i dag?

– Jeg synes laget så veldig solid ut, og ser ut til å ha mer dybde enn vi hadde i fjor. Det er viktig, og laget så bra ut, så jeg er glad for å komme til et godt lag, sier Vinny.

– Det er godt å se at det defensive fungerer bra, og godt å se Nick (Pageau) er på is og spiller bra. Så det så bra ut, synes jeg.

 

Vinny var fornøyd med det han så fra tribuneplass i dag.

Vinny var fornøyd med det han så fra tribuneplass i dag.

 

SPILTE MOT GARRY NUNN

Kjenner du noen av de andre nye spillerne fra før?

– Jeg spilte i samme liga som Garry, og møtte han veldig ofte da våre lag var de som var nærmest hverandre. Så jeg har spilt mot han ganske så ofte, ja, kanskje så mye som 30-40 ganger, smiler Vinny.

Har du fått tid til å diskutere med Sune hvor han har tenkt å spille deg?

– Nei, vi har knapt fått snakket sammen, og fokus har vært på å få papirene i orden så fort som mulig. Så hvis jeg ikke spiller søndag, så får vi hele pausen på å finne ut av det.

Er det for optimistisk å håpe på at du blir klar til søndag?

– Det er kanskje litt vel optimistisk, for det er bare èn arbeidsdag igjen. Så vi får bare se hva som skjer. Blir det ikke søndag så har vi hele pausen å gjøre det på.

Og vi forventer jo ikke at du er i form før i januar uansett…..

– He he, sant det. Blir det som i fjor så stemmer vel det, ler Vinny, som gleder seg til å få papirene i orden og komme i gang med sesongen!

 

– EN VELDIG GOD SPILLER

Garry husker godt at han spilte mot Vinny.

– Ja, vi spilte i samme divisjonen i East Coast Hockey League, så vi spilte mot hverandre hele tiden. De var det nærmeste laget så vi spilte ofte mot hverandre. Jeg vet at han er en veldig god spiller – og det vet jo de fleste i Asker også etter hans gode sesong i fjor, smiler Garry.

– Det skal bli bra å få inn enda en spiller som kan score mål, og få spredt det ut over flere rekker, avslutter Garry.

 

Vi ønsker Vinny velkommen tilbake, og gleder oss til å se han på is i Frisk Asker drakt igjen!

 

LES OGSÅ: SUPPORTERFAVORITTEN ENDELIG KLAR

Kommentarer

kommentarer