24 feb GODKJENT PÅ HAMAR

HAMAR: Nøyaktig en måned etter forrige møte tar vi igjen turen til Hamar for å møte laget som innehar andreplassen på tabellen. Janna fortalte før kampen at Storhamar har mer å spille for enn det vi har, og at vi nok forbereder oss mer til sluttspillet. Men våre gutter hadde absolutt ikke tenkt å slappe av på Hamar! Bare litt synd da, at kuleramma ble lagt igjen hjemme.

TIDLIG UTVISNING

Allerede ett minutt ut i første periode må Victor Björkung sette seg i utvisningsbåsen, men vi rir av undertallet. Begge lag har målsjanser, men det går nærmere ti minutter før Victor Svensson setter første puck for vertene. Tre minutter senere utligner Kyle Bonis etter assist fra Patrick Andre Bovim og Garreth Thompson. Så tar Hamar ledelsen etter et slagskudd fra Larrivée når det gjenstår fem minutter av første periode. Resultatet til tross, viser gutta oss god fart og mye god hockey, og det er fortsatt håp når gutta går i garderoben etter første periode.

I andre periode fortsatte gutta det gode spillet, og etter drøye fem minutter er spilt utnytter Endre Medby overtallsspillet med Larrivée i utvisningsboksen. Dermed står det 2-2, men dessverre skulle vi igjen bli straffet i power play – og avslutningene fra Storhamar som endte i mål kom fra nesten samme sted hver gang. 3-2 målet kunne nok Furseth tatt, mens 4-2 målet som kom 6.39 ut i siste periode var av det knallharde slaget. Igjen ble det mål i mot i 4 mot 5, og to ganger skulle vi få utvisning for å ha for mange spillere på isen. Unødvendig, gutter – unødvendig……

Gutta viste imidlertid at de ikke aktet å gi opp, og med snaue to minutter igjen å spille satte Kyle Bonis inn sitt andre mål for kvelden assistert av Max Krogdahl. Vi kom dessverre ikke nærmere enn 4-3, et resultat hovedtreneren var greit fornøyd med.

 

IMG_5960

 

– EN GOD BORTEKAMP

– Vi spiller en god bortekamp og det kunne fort ha gått vår vei i dag. Vi klarer å holde lange angrep flere ganger, noe som er med på å slite ut motstanderen. Vi er med hele kampen og skaper noe og holder hele kampen. To utvisninger på grunn av for mange spillere, hvorpå den ene resulterer i et baklengs, er noe som ikke skal skje. Man kan si vi forbereder oss til sluttspill, men målet er fortsatt å vinne alle kamper og bygge tillit før sluttspillet, avslutter Janna.

 

IMG_5985

 

IMG_6033

 

På månedens siste dag er det klart for den nest siste hjemmekampen før sluttspillet tar til. Da kommer MS på besøk, og vi håper at mange tar turen og støtter gutta!

 

FB1200x630tidslinjeFA-MS

Kommentarer

kommentarer