24 mai GODT BESØKT FROKOSTMØTE

Det var tett med biler utenfor Esvikens lokaler i dag tidlig da SpareBank1 og vi inviterte til frokostmøte for våre samarbeidspartnere, så det er gledelig å registrere at interessen for våre frokostmøter holder seg. De fremmøtte fikk introduksjon til MCash, som nå er heleid av SpareBank1, og en demonstrasjon av hvor enkelt det er å sette opp et brukersted med MCash. Nå vil også Festus Event bruke MCash på sine arrangementer, noe vi som kjent også gjør i Askerhallen.

 

3V5A80913V5A8093

 

Dagens foredragsholder var Ivar Gaute Strøm fra Business Connect, som holdt et interessant foredrag om viktigheten av å bygge nettverk. Basert på tilbakemeldingene fra publikum var dette noe som interesserte dem, og to nye sponsorer ble også introdusert; Bertel O Steen (Bronsepartner) og Vitari (Nettverkspartner). Det ble også anledning til å presentere egen bedrift til andre partnere rundt bordet, nye “leads” ble introdusert – og nye potensielle forretningsforbindelser. Sponsorrådet presenterte så sesongens markedsstrategi.

 

 

3V5A8098

 

Nicolay Sørensen som er styrets representant i Sportskomiteen, informerte om jobben som er gjort så langt med byggingen av årets spillerstall, og intervjuet hjemvendte Fredrick Lystad Jacobsen. Avslutningsvis kunne Øystein Hærem gi en oppdatering på siste nytt angående ny hall – og vi kan bare bekrefte at dialogen med kommunen har kommet langt.

 

 

 

Kommentarer

kommentarer

Tags: