_MG_5241v1

07 Des – GRATTIS SUNE

ASKERHALLEN: Etter at det ikke gikk veien mot Lillehammer på bursdagen til Sune, så sørget gutta for en noe forsinket presang til treneren med seier mot Stjernen i kveld. Og etter noen kamper med tendens til måltørke for vår kaptein, var det nettopp Basse som sto frem i dag og ble 2-måls scorer mot et Stjernen-lag som nå befinner seg på kvalik-plass, à poeng med Lørenskog.

 

KLASSEMÅL AV LYSTAD JACOBSEN

Det var en jevn start på kampen, og litt småslurv i vår sone gjorde at Nicklas Dahlberg fikk vist frem god gammel form. Vi vant skuddstatistikken 11-6 i perioden, og vi fikk periodens eneste mål. Det var imidlertid av den lekre sorten, hvor Alex Wall og Endre Medby var servitører, og Fredrik Lystad Jacobsen eksekutøren. Han utnyttet farten sin, og Stjernen-forsvaret greide ikke å stoppe hurtigtoget som banket inn pucken i det borterste hjørnet! Et mål verdt inngangsbilletten alene!

Fredrik Lystad Jacobsen med et klassemål!

Fredrik Lystad Jacobsen med et klassemål!

I andre periode var det herrene Bastiansen og Pageau som scoret hvert sitt mål. Kaptein Bastiansen var frempå da Stjernen-forsvaret ikke greide å klarere pucken som lå og danset på streken, og Nick banket inn 3-0 i Power Play bare et par minutter senere. Skuddstatistikken i midtperioden viste 7-6.

Stjernen reduserte til 3-1 før minuttet av siste periode var spilt, men gjestene fra Plankebyen kom aldri nærmere. 1. rekka satte inn et nytt gir, og Anders Bastiansen kunne “lobbe” pucken over Stjernen-keeper til 4-1, mens TJ Foster elegant fintet ut Stjernens keeper og fastsatte sluttresultatet til 5-1.

 

– EN AV VÅRE BEDRE DEFENSIVE KAMPER

En som sto for to assister i kveld er vår toppscorer, Garry Nunn. Han har tre mål på de siste fem kampene, og topper fortsatt poengligaen i GET med 39 poeng. Selv om det ikke ble mål på Garry i kveld, sier han seg fornøyd med kampen, og ikke minst med at det ble tre nye poeng.

– Helt ærlig, så betyr det ikke noe for meg om jeg scorer eller ikke, bare laget vinner. Det er alt jeg bryr meg om, sier Garry etter at seieren var et faktum.

Garry Nunn

Garry Nunn

– Selvsagt er jeg her for å produsere, men så lenge vi scorer nok mål og gjør en bra defensiv jobb, så er jeg fornøyd. Og i dag synes jeg vi gjør en av våre bedre defensive kamper. Dessuten klarer vi å holde oss ute av utvisningsboksen, noe som felte oss borte mot Lillehammer sist.

I dag ble det fire 2-minutter for vår del, og vi får ikke Garry til å kommentere på dommeravgjørelsene.

– Det er hockey, og vi kommer ikke til å få noe positivt ut av å klage, fastslår Garry.

 

– LITT BEDRE I AVSLUTNINGSFASENE

Etter at puckene endelig gikk i mål for vår del, var det en fornøyd Marius Bjerke som vi møtte etter kampslutt.

– Det var bra å score fem mål i dag, noe som vi kunne gjort i flere kamper tidligere, men forskjellen i dag var at pucken gikk i mål. Det er gledelig, smiler Bjerke. Det eneste som trakk litt ned var de siste minuttene av midtperioden.

– Jeg synes vi datt litt ned i slutten av andre periode, men det er kanskje ikke så rart for vi føler vel at vi har god kontroll. Men det er litt av den mentale biten, for vi må klare å spille i 60 minutter. Nå har vi sluppet inn få mål i de siste kampene, og er vel der vi mener vi skal være.

Terningkast5Det er en fornøyd trener Bjerke som gir hvilket terningkast?

– I dag er jeg fornøyd, og gir terningkast 5!

 

 

 

Kommentarer

kommentarer