02 mar GREI GJENNOMKJØRING

DNB ARENA: I en kamp hvor vi ikke hadde stort å spille for, ble det til slutt en grei hjemmeseier til Stavanger Oilers. Før det hadde imidlertid gutta våre vist at de akter å bite godt fra seg når sluttspillet tar til førstkommende torsdag, og et sløvt skøyteblad var det som skulle til for å avgjøre kampen.

 

GOD START

Første periode ble en “ta og føle på” periode, hvor skuddstatistikken til slutt endte 7-15. Hjemmelaget kom imidlertid best ut i midt-perioden, og det tok bare 30 sekunder før Lucia kunne sette inn 1-0. Etter litt “hawaii-hockey” utover i perioden får vi spille i overtall med snaue to minutter igjen av perioden. Den benytter Endre Medby til å utligne på et skudd som vel Holm kanskje burde tatt. Det var Endres 15. mål for sesongen, og dette ble assistert av Anders Bastiansen og Hampus Gustafsson.

Skuddstatistikken endte 11-7.

_MG_7077

RAKNET DE SISTE 20

Etter å ha spilt jevnt med Oilers i drøye to perioder, skulle det komme tre mål i sekken i løpet av de siste 20 minuttene. Først mister Garret Thompson pucken på vår blå, og Mauldin kan sette inn 2-1 i undertall. Deretter mister gutta tellinga i eget forsvar, og Vigier kan enkelt sette inn 3-1. Til slutt er det Henrik Medhus inn 4-1, og med det ble det en større seier enn det spill og sjanser skulle tilsi.

Alt i alt en grei gjennomkjøring i DNB Arena hvor gutta viste gode takter i løpet av de to første periodene – men hvor avslutningen på kampen ikke sto til “bestått”.

 

Det gikk etter forholdene bra med Mikkel Christiansen som fikk pucken midt på nesa.

Det gikk etter forholdene bra med Mikkel Christiansen som fikk pucken midt på nesa.

 

– INGEN 4-1 KAMP

Janna Aasland var ikke fornøyd med at vi tapte, men så mye positivt kampen sett under ett.

– Jeg synes vi gjør to veldig bra perioder, hvor vi kommer til mange avslutninger. Vi spiller bra og gjør mye riktig. I tredje periode får de to litt enkle mål hvor vi går på et par personlige feil, mens det fjerde kommer etter at vi må frem. Så dette synes jeg ikke var en 4-1 kamp. En grei bortekamp, men det er selvsagt ikke lette å ha noen god følelse når vi taper 4-1.

Det gjøres en del enkle personlige feil som blir avgjørende.

– Ja, det er noe vi har snakket mye om, og inn i sluttspillet må vi eliminere disse for vi blir straffet hardt for enkle personlige feil. Det vil alltid bli gjort feil i ishockey, men man blir straffet hardt mot de gode lagene.

32 avslutninger og ett mål. Litt lite kanskje?

– Jo, det kan jeg jo si meg enig i. Holm sto en veldig god kamp, og det blir litt tilfeldigheter om pucken spretter den ene eller andre veien. I tillegg er det liten bane, og vi snakket om at vi måtte få skudd på mål. Det synes jeg vi gjorde bra.

Samtidig gjør Nicklas en veldig bra kamp, selv om han var irritert på seg selv etter at han slapp inn 2-1 målet som han selv mente var vel enkelt.

– Han gjorde noen veldig, veldig bra redninger, og spesielt i første periode gjorde han mange redninger som holdt oss inne i kampen i en periode hvor vi spilte veldig bra.

 

Etter kveldens kamp gjenstår det bare én hjemmekamp mot Stjernen før sluttspillet tar til. Der er spenningen om laget som blir nummer tre i serien velger oss eller Sparta. Vi gleder oss til trekningen på tirsdag!

Kommentarer

kommentarer