27 feb GREI SKURING MOT KNIGHTS

Det ble en grei gjennomkjøring for våre gutter i Kongshallen, for Kongsvinger Knights hadde ikke så mye å stille opp med i en kamp som var uvesentlig for begge lag. Sune Bergman hadde på forhånd latt flere av de etablerte spillerne få hvile i dag. Både OL-deltagerne Anders Bastiansen og Henrik Ødegaard, småskadde Oskar Nilsson og Fredrik Lystad Jacobsen, og førstemålvakt Nicklas Dahlberg, fikk alle bli igjen i Asker da resten av laget ble kjørt til de dype skoger av Ola Tollefsen.

 

MEDBY MED TIDLIG MÅL

Det tok Endre bare 1.07 av første periode å sette den første pucken bak Kongsvinger-keeper, Jesper Ekeberg. Assist ved Magnus Geheb. Det ble en del utvisninger for begge lag, men det neste målet skulle komme i spill fem mot fem. Etter drøye 15 minutter finner Viktor Granholm veien forbi hjemmelagets keeper (ass Henriksen / Frøystad), og det så ut til å bli en lettkjøpt seier for våre helter. Men bare 8 sekunder etter Granholms scoring gjør unge Krogdahl en feil i egen sone, og forærer pucken til Kongsvinger, og Ryan Cole kan sette inn reduseringsmålet. Skuddstatistikken endte 9-28, og var en klar indikasjon på hvilken dominans våre gutter hadde i perioden.

Endre_Medby

Endre Medby

I midtperioden ble det bare ett mål, men det ble ett som var verdt inngangsbilletten alene. Igjen var det Viktor Granholm som var sist på pucken, og det etter at han elegant hadde fintet seg gjennom Kongsvinger-forsvaret. Pent, unge Granholm!

 

Også i tredje periode nøyde gutta seg med ett eneste mål, men igjen var det et vakkert hockeymål vi ble vitne til. TJ Foster passer til Alex Wall som finner TJ foran Kongsvinger-målet, og han kan enkelt sette pucken bak en utspilt Dennis Valentin Tschudi som hadde kommet inn i Kongsvinger-målet.

Dermed ender det med 4-1 seier for våre helter, og en grei gjennomkjøring før alvoret tar til på torsdag. Viktor Granholm får en velfortjent bestemannspris.

 

Nå gjenstår det bare å få vite hvem motstanderen blir!

Kommentarer

kommentarer