08 jan GREIDE IKKE Å FØLGE OPP

Det ble en helt annerledes kamp i Kristins Hall enn det vi så i Askerhallen forrige gang lagene møttes. Som de fleste sikkert vil huske greide vi tidenes opphenting etter at Lillehammer tok ledelsen hele 4-0 etter første periode, men vi vant 5-4 til slutt. I kveld var det vi som tok ledelsen, men det ble mye jevnere utover i kampen. Trener Janna Aasland måtte klare seg uten Fredrik Lystad Jacobsen i dag, i tillegg til Frøshaug, Krogdahl og Ødegaard.

UTVISNINGER AVGJORDE

Kampens første mål kom like før klokka passerte syv spilte minutter. Vi fikk spille i overtall, og Sean McMonagle kunne til slutt banke inn ledelsesmålet fra like innenfor blålinjen etter pass fra Kyle Bonis og Anders Bastiansen. Men i motsetning til sist var det Lillehammer som greide å snu kampen, og i løpet av den neste halvtimen greide de å overliste Nicklas Dahlberg hele tre ganger, hvor to av scoringene kom i overtall.

Sean McMonagle

Sean McMonagle scoret, men kunne ikke forhindre tap mot Lillehammer

 

Gutta ga ikke opp, og med 1.11 igjen av midtperioden ble det vår “Lillehammer-import”, Endre Medby, som skulle sette inn sitt 10. mål for sesongen. Og 1.10 ut i tredje periode var det USA-importen, Garrett Thompson, som elegant overlistet Lillehammers keeper. Dermed sto det 3-3, men dessverre greide ikke gutta å holde seg ute av utvisningsboksen. Seks minutter ut i perioden var det siste målscorer, Garrett Thompson, som måtte sette seg i utvisningsboksen – og igjen skulle Lillehammer vise seg å være svært så effektive i sitt Power Play. 56 sekunder tok det av utvisningen før hjemmelaget satte inn 4-3 målet, og 10 minutter senere økte de også til 5-3.

2019-01-08 Frisk (1)

To mål på Endre Medby mot gamle lagkamerater

To mål på Endre Medby mot gamle lagkamerater FOTO: ARILS ÅSSVEEN / MAXIPRINT


Med to mål bak så det håpløst ut for våre – og vi tar ut Dahlberg med et par minutter igjen å spille. Med 35 sekunder igjen å spille er det igjen Endre Medby som finner åpningen og setter sin andre for kvelden. Men sekundene tikket nådeløst mot 60 minutter, og selv om vi får en siste mulighet som sniker seg utenfor så taper vi 5-4. Skuddstatistikken endte 34-35, men vi greide ikke å følge opp det gode spillet som vi har spilt de siste kampene.

Vår bestemann ble Anders Bastiansen.

Foto: Arils Åssveen, Maxiprint

Foto: Arils Åssveen, Maxiprint

 

LUKE PÅ 10 POENG

Dermed greide ikke gutta å bygge videre på det gode spillet som de har vist de siste kampene, og luken til Lillehammer på 4. plassen er dermed på hele 10 poeng. Men det er mange kamper igjen å spille, og første kamp er hjemme mot Ringerike på torsdag, mens Vålerengen kommer på besøk lørdag.

 

 

 

Kommentarer

kommentarer