29 mai NY GULLPARTNER: QUALITY HOTEL LEANGKOLLEN

Onsdag avholdt vi frokostmøte for alle våre samarbeids- partnere på Esviken (egen sak kommer), og kunne allerede der slippe nyheten om nysigneringen av Quality Hotel Leangkollen som ny “Gullpartner”. At vi nå får Leangkollen inn som ny partner setter vi i Frisk Asker stor pris på, og vi ser frem til et langt samarbeide i årene som kommer. Administrerende direktør, Merete Emanuelsen, har følgende å si om inngåelsen av avtalen.

Hvorfor har Quality Leangkollen Hotel valgt å bli partner?

– Det å være synlig i lokalmarkedet viser seg ofte å være en suksessfaktor. Kombinasjonen mellom det å skape ny business og samtidig støtte bygdas profilerte klubb ser vi på som en vinn-vinn-situasjon for alle parter, sier Merete Emanuelsen (bildet til høyre).

Hvilken strategi har dere valgt?

– Vi ønsker å være en delaktig og synlig partner og samhandle med nettverket der vi har mulighet.

Hva slags synergi-effekt gir dette Quality Leangkollen Hotel?

– Vi håper og tror at denne avtalen vil gi oss økt omsetning – både hva gjelder konferanser, losji og selskap. Så skal vi gjøre vårt for å bidra til økt omsetning for de andre partnerne når det finnes rom for det.

Ved å levere så godt vi vet at vi kan vil våre gjester ha et ønske om å komme tilbake til oss – og fornøyde gjester formidler det videre til andre.

Leangkollen2

Hva vil du trekke frem som Quality Hotel Leangkollens fortrinn?

– Quality Hotel Leangkollen er spesielt kjent for sitt gode kjøkken. Vi leverer høy kvalitet på mat og råvarer til så vel konferanser som til selskap. Vi har totalt 98 rom, 17 konferanserom, 10 grupperom og selskapslokaler. Et etterspurt og attraktivt sted å arrangere både konferanser og bryllup.

Det gjelder å være ute i god tid med bestillinger !

Vi er en del av Nordic Choice Hotels og har derfor naturlig fokus på miljø, bærekraft, samfunnsansvar. Vår F&B-Manager Tore Carlsson Sægrov som også ble kåret til Årets grønne Kokk i 2014  er spesielt opptatt av dyrevelferd og kvalitet på råvarer. Dette gjenspeiler seg i kvaliteten på maten vi leverer, avslutter Merete.

 

Leangkollen1

Quality Hotel Leangkollen

Kommentarer

kommentarer