07 mai GUMMI CENTRALEN OG DEKK1 FORLENGER

Vår viktige Gullpartner forlenger avtalen med Frisk Asker!

Tidene forandrer seg, men ikke samarbeidet mellom Frisk Asker og GummiCentralen. Den norske Pirelli og Maxxis dekkimportøren, med sitt søsterselskap Dekk1, har vært en trofast og lojal partner til Frisk Asker i mange år. Vi må faktisk helt tilbake til tidlig 80-tallet for å finne første gangen det ble undertegnet et samarbeidsavtale. Den gangen var det ikke noen som snakket om nettverk, forretning eller verdier, men god gammeldags spons.

 

Tekst: Fredrick Bråten Haugland / Foto: Terje Christiansen

 

Salgsdirektør i Gummi Centralen, Jon Tafjord jr. smiler bredt da vi snakker om gamledager.

– Vi har vært med på både opp- og nedturer med klubben, og det er nå helt fantastisk å være vitne til klubbens store steg mot toppen av norsk hockey, både sportslig, men også organisatorisk.

– For oss som stort konsern så er ikke god gammeldags sponsing lenger aktuelt. Vi ser på alle former for avtaler med markedsaktører med forretningsmessige hensyn, og da er det viktig at også Frisk Asker har dette fokuset, sier Tafjord jr.

Forrige gang vi tok praten så snakket du om verdiene og tilknytningen til klubben, dvs også mot junior. Fortell litt mer om det.

– Uten et sterkt A-lag i toppdivisjonen, har de yngre og håpefulle i klubben ingen å se opp til. Da kan resultatet være at de dropper ut av idretten vi alle er så glad i. Det er ingen tjent med, sier Salgsdirektøren.

Markedssjef i Frisk Asker Hockey, Fredrick Bråten Haugland, retter en takk til alle i og rundt klubben som handler av Dekk1. De som aktivt har brukt, og bruker, Dekk1 sine tjenester (dekk, felg, takbokser, tilhengere eller innlosjering av sine hjul på dekkhotell), gjør at samarbeidet med GummiCentralen og Dekk1 kan fortsette. Som Jon Tafjord jr. sier, så er det slik at mange av våre avtaler er basert på forretningsmessige hensyn, og det er gledelig at våre største tilhengere, supportere, sponsorer, og publikum støtter opp om klubbens samarbeidspartnere, og spesielt en aktør som har vært med oss så lenge.

 

Maxxis_dekkLitt om Gummi Centralen
Gummi Centralen er den norske importøren av Pirelli og Maxxis dekk til personbil, varebil, SUV, motorsykkel, last og buss. Selskapets administrasjonskontor holder til på Asker Panorama, og varelageret på Bjerkås Næringspark i Slemmestad.

I 2012 feiret Gummi Centralen 40 år som dekkimportør i Norge. I 2015 ble selskapet kjøpt opp av RAC Group, og er i dag Norges raskest voksende dekkimportør.

Dekk1

Om Dekk 1
Dekk1 er en norsk frittstående faghandel dekk-kjede med 32 topp moderne butikker og verksteder. Kjeden selger kvalitetsdekk og felger av kjente og ledende merker. De differensierer seg i markedet med fagkunnskap, bredt vareutvalg, høy service og gode priser.
Dekk1 har i løpet av kort tid etablert ett av bransjens sterkeste merkenavn, og opparbeidet en tydelig markedsposisjon.

Dekk1 kjeden har følgende butikker i regionen:

Dekk1 Asker – Nye Vakås vei 10, 1395 Hvalstad
Telefon: 66 77 77 22 Epost: asker@dekk1.no

Dekk1 Stabekk – Professor Kohtsvei 83, 1368 Stabekk
Telefon: 23 89 88 35 Epost: stabekk@dekk1.no

Dekk1 Åssiden – Ingvald Ludvigsensgate 27A, 3027 Drammen
Telefon: 32 88 38 40 Epost: aassiden@dekk1.no

Ta gjerne et titt på Dekk1 sine hjemmesider http://www.dekk1.no for mer informasjon

Kontaktinformasjon:
Gummi Centralen ved Jon Tafjord jr. Mobil: 911 95 188 Epost: jon@gummi-centralen.no
Dekk1 ved Petter Askautrud Mobil: 414 13 131 Epost: petter.askautrud@dekk1.no

Kommentarer

kommentarer