06 sep GUMMI CENTRALEN OG DEKK1 FORTSETTER SOM GULLPARTNER

Det er en stor glede at vi i dag kan offentliggjøre at en av klubbens aller viktigste støttespillere gjennom fire tiår (!) har forlenget og økt avtale med klubben.

Gummi Centralen (den norske Pirelli og Maxxis dekk-importøren), med sitt søsterselskap Dekk1, har vært en trofast og lojal støttespiller til Frisk Asker helt siden tidlig 80-tallet, og har vært med på både opp- og nedturer med klubben.

 

HJERTE FOR KLUBBEN

Vi tok en prat med daglig leder i Gummi Centralen, Jon Tafjord jr. for å høre litt mer om hvorfor de gjennom 4-tiår har vært lojalt med og støttet klubben:

”Det er ikke til å legge skjul på at sponsoratet inntil for noen år siden har vært mye «hjerte for klubben». Men vi har alltid hatt en nær tilknytning til Frisk Asker, og har samtidig følt et viktig lokalt samfunnsansvar. Uten et sterkt A-lag i toppdivisjonen, har de yngre og håpefulle i klubben ingen å se opp til. Da kan resultatet være at de dropper ut av idretten vi alle er så glad i. Det er ingen tjent med,” sier Jon Tafjord jr.

3V5A9671

Dekk1

”I dag fungerer sponsoratet også forretningsmessig. Klubben har gjort en fremragende jobb med utvikling av samarbeidspartner-nettverket, og samarbeidspartnerne gjør selv en god jobb hva gjelder å ta egne B2B initiativ.”

”Vi er stolte over å kunne assosiere oss med en såpass sterk og positiv merkevare som Frisk Asker. Vi må også i denne anledningen rette en takk til de samarbeidspartnerne som aktivt har brukt Dekk1 og primært deres hovedmerker på dekk; PIRELLI og MAXXIS. Takk også til alle som har booket sine hjul inn på Dekk1 sine dekkhotell.”

Hva er tankene om fremtiden sammen med Frisk Asker, for vi regner vel med at dere i 2022 kan feire 40-årsjubileum som sponsor og samarbeidspartner med Frisk Asker?

«Å spå inn i fremtiden er vanskelig, men vi både ønsker og forventer å være klubbens, dens samarbeidspartnere og alle supporteres naturlige valg når man skal til innkjøp av dekk, felg eller booking av dekkhotell. Og da betinger det selvfølgelig at vi er aktivt deltakende i sponsor-poolen. Ja, det hadde vært fantastisk å kunne feire 40-års jubileum som sponsor, så det må være målsetningen”, smiler Jon.

«At vi har en så viktig og lojale støttespiller som har vært med oss så lenge, er noe vi er veldig opptatt av å bevare», sier Markedssjef Fredrik Bråten Haugland. «Jeg håper derfor at alle med hjerte i Frisk Asker setter pris på dette samarbeidet og besøker Dekk1 sine butikker når det skal kjøpes dekk, felg, takbokser, tilhengere eller innlosjering av sine hjul på dekkhotell. Det fortjener de», avslutter markedssjefen.

 Maxxis_dekk

Litt om Gummi Centralen

Gummi Centralen er den Norske importøren av Pirelli og Maxxis dekk til personbil, varebil, SUV, motorsykkel, last og buss. Selskapets administrasjonskontor holder til på Asker Panorama, og varelageret på Bjerkås Næringspark i Slemmestad.

I 2012 feiret Gummi Centralen 40 år som dekkimportør i Norge. I 2015 ble selskapet kjøpt opp av RAC Group, og er i dag Norges raskest voksende dekkimportør.

 

Dekk1

Om Dekk 1

Dekk1 er en norsk frittstående faghandel dekk-kjede med 32 topp moderne butikker og verksteder. Kjeden selger kvalitetsdekk og felger av kjente og ledende merker. De differensierer seg i markedet med fagkunnskap, bredt vareutvalg, høy service og gode priser.

Dekk1 har i løpet av kort tid etablert ett av bransjens sterkeste merkenavn, og opparbeidet en tydelig markedsposisjon.  Dekk1 kjeden har følgende butikker i regionen:

Dekk1 Asker – Nye Vakås vei 10, 1395 Hvalstad Telefon: 66 77 77 22         Epost: asker@dekk1.no

Dekk1 Stabekk – Professor Kohtsvei 83, 1368 Stabekk Telefon: 23 89 88 35         Epost: stabekk@dekk1.no

Dekk1 Åssiden – Ingvald Ludvigsensgate 27A, 3027 Drammen Telefon: 32 88 38 40         Epost: aassiden@dekk1.no

Ta gjerne et titt på Dekk1 sine hjemmesider http://www.dekk1.no for mer informasjon

 

Kontaktinformasjon:

Gummi Centralen ved Jon Tafjord jr.     Mobil: 911 95 188            Epost: jon@gummi-centralen.no

Dekk1 ved Petter Askautrud                     Mobil: 414 13 131            Epost: petter.askautrud@dekk1.no

Kommentarer

kommentarer