07 mar GUTTA BAK GUTTA

De er der lenge før gutta kommer, og lenge etter at gutta har dratt. På kamp, på trening og på fridager. De jobber hardt, og noen ganger fra før solen står opp til langt etter at den har gått ned. De stikker seg ikke frem, men de gjør en fenomenal jobb. De er en av grunnsteinene i laget! En forutsetning for at gutta skal kunne prestere, for at de kunne stille på trening etter trening, og kamp etter kamp i rett modus og med de beste forutsetningene.

Tekst: Thea Amanda / Foto: Finn Eriksen

Tommy

Tommy på plass på benken

Hvem bedre er det egentlig å spørre om hvilken betydning våre to materialforvaltere har for laget, enn kaptein Petter Kristiansen? Han stilte selvfølgelig opp, og det er liten tvil om at han er meget fornøyd med svensken og nordmannen som steller istand.

Så, hva betyr Martin og Tommy egentlig for laget?

Tommy og Martin betyr mye for laget! De legger alt til rette for oss, så vi kan ha fokus på det vi skal. Martin er i garderoben fra morgen til kveld, stort sett hver dag, og gjør en veldig bra jobb.

Hvordan er de som personer?

“De sprer mye godt humør, er veldig behjelpelige og pliktoppfyllende. Martin er så stolt av at han har sluttet å snuse. Trodde det skulle gå veldig utover humøret hans, men jeg syns han har klart seg veldig bra”.

MartinConradsson

Martin Conradsson i sitt andre hjem

I dine år som spiller så har du møtt noen materialforvaltere, hva skiller Tommy og Martin fra de andre?

De to er de beste materialforvalterene jeg har hatt. Har hatt noen tidligere som helst ville sitte mest mulig i sofaen og gjøre minst mulig. Spør man Martin og Tommy om hjelp med noe, så gjør de det med en gang. Jeg er spesielt imponert over Tommy, som i mange år har gjort dette frivillig uten å få en krone. Han er med på hver kamp og er også innom de treningene han rekker etter jobb. Vi spillere setter veldig stor pris på den jobben han gjør, og han er en utrolig bra mann!”

22819726451_76a945f06a_o
Hva har de tatt med seg til klubben, som du spillergruppen verdsetter spesielt?

De har tatt med seg en god arbeidsmoral. God struktur, alt er alltid på stell. Når jeg var en av de yngste i laget måtte vi vaske dusjen og toalettene, vaske klær og håndkler, og vaske og støvsuge hele garderoben. De som er yngst nå burde være veldig fornøyd med at vi har Martin og Tommy der nå, for de slipper veldig billig unna!

Det er hyggelig å ha de rundt seg hver dag. Og de er en stor del av laget!“, avslutter Kaptein P.

Det er ingen tvil om at både Tommy og Martin er høyt verdsatt i laget, så vel i spillergruppa som av trenerne. De fortjener en klapp på skulderen, en ekstra annerkjennelse. For hvor hadde gutta vært, uten gutta bak?

Kommentarer

kommentarer