18 apr GUTTA ER I GANG IGJEN!

Under ledelse av Marius Bjerke og Lise Solie startet gutta i dag forberedelsene til ny sesong.

Etter at skuffelsen over for tidlig sommerferie har lagt seg, er gutta nå i gang med forberedelsene til ny sesong. Lise har satt opp et treningsprogram som spillerne skal følge frem til de får sommerferie i juli, og etter et informasjonsmøte hvor Lise og Marius gikk gjennom treningsplanene var det klart for første treningsøkt. Etter møtet bar det opp i Askerhallen, hvor restene av helgens loppemarked minnet gutta om at det ble en litt for tidlig avslutning på sesongen. Vi håper at det gir en ekstra inspirasjon til at det ikke gjentar seg neste sesong!

Lise Solie

Lise Solie

Det var noen “nye” ansikter i spillergruppa, men enn så lenge er det stort sett spillere fra egen juniorstall. Fire juniorer vil trene med A-laget i tillegg til NTG, og de er Max Krogdahl, Nils Fuglesang, Joachim Svensson og Marius Nesse. Forsåvidt ikke nye, ettersom både Nils og Joachim fikk kamper for A-laget i fjor. I tillegg skal Marius Carho Hansen trene med A-laget fremover, og etter å ha vært i Sverige de siste fire årene lar unge Carho Hansen mulighetene være åpne for hva han gjør neste sesong.

Vi registrerte også “lovlig fravær” for en del av spillerne, som enten kom rett fra landslagsoppdrag eller fortsatt sliter med skade etter sesongen.

Flere kjente fjes

Marius Nesse

Marius Nesse

Marius Carho Hansen

Marius Carho Hansen

Frøystad

Dag Chr Frøystad

 

Nordrum

Torstein Nordrum

Nicolay

Nicolay Andresen

Kommentarer

kommentarer