02 okt – GUTTA VILLE VINNE

Etter tapet mot Sparta sist var det tydelig at gutta ønsket å revansjere seg mot MS i kveld. Allerede etter 3.43 var vår fiskeglade svenske, Jonas Berglund, sikker foran MS-kassa, og på pass fra rekkekompis Vinny “Icecool” Saponari kunne Jonas gi oss en tidlig ledelse. Og selv om MS hadde sine sjanser i første periode, hadde vi en sisteskanse som tok absolutt alt som hjemmelaget hadde å komme med.

Her setter Jonas Berglund inn 1-0 målet.

Her setter Jonas Berglund inn 1-0 målet.

 

MR ICECOOL

Vinny "Icecool" Saponari

Vinny “Icecool” Saponari

Når Vinny får høre om sitt nye kallenavn, ler han, men innrømmer at det er en spillestil som ligger til han.

“Ja, det er vel min personlighet. Jeg er en litt “laid-back” type som liker å holde på pucken og styre spillet”, sier Vinny, og er fornøyd med å ha blitt lagt merke til også på tribunen.

Og andrerekka med Vinny, Endre og Jonas fortsatte å produsere også i andre periode. Men det var vår vikarierende back, Petter Kristiansen, som var arkitekten bak målet, mens Endre Medby var den som elegant styrte skuddet i mål bak MS-keeper Idoff. Andreassist på både 0-1 og 0-2 var en annen vikar, Jimmy Andersson. Deretter gikk det bare 45 sekunder før nevnte Idoff måtte plukke nok en puck ut av eget bur, og det målet var det Fredrik Lystad Jacobsen – assistert av Anders Bastiansen – som sto for. Mot slutten av perioden “kålet” gutta det til for seg, og pådro seg den ene 2-minutters utvisningen etter den andre. Hjemmelaget fikk spille nesten 5 minutter i 5 mot 3, men greide ikke å overliste vår bestemann, Nicklas Dahlberg. Heller ikke i tredje periode fant de veien forbi “muren” Dahlberg, og dermed ble det tre fullt fortjente poeng med hjem til Asker.

 

Se også: 250 KG LETTERE

 

– FØLTE VI HADDE FULL KONTROLL

Nicklas Dahlberg ble kåret til vår bestemann i dag

Nicklas Dahlberg ble kåret til vår bestemann i dag

Selv synes Nicklas at vi hadde full kontroll, men var ikke helt fornøyd med det laget presterte i første periode.

“Med unntak av første periode, så synes jeg vi gjør en riktig bra match”, sier vår sisteskanse etter at seieren var et faktum.

Hva var feil med første periode?

“Nei, jeg synes vel ikke vi var riktig der vi skulle være, og vi var ikke så kompakte som vi hadde pratet om på forhånd”, sier Nicklas, men mener at vi hadde full kontroll til tross for at MS hadde en lang periode i 5 mot 3.

“Men etter første periode, og ut over den perioden hvor de spilte 5 mot 3, så var det bra. Og det var jo riktig sterkt av oss å greie og holde unna i den perioden.”

For du hadde noen riktig suverene redninger i første, så gutta lot dem kanskje slippe litt inn i kampen for å få deg litt varm?

“He he, nei, det tror jeg vel ikke. Men det var greit å komme i gang, og få de redningene i første periode, for etterhvert så var det ikke så mye å gjøre for meg”, smiler en fornøyd Nicklas Dahlberg, som bekrefter at det var avtalt at Kenneth skulle stå mot Sparta for å få i gang begge keeperne.

 

Max Krogdahl er fortsatt kun 17 år, men spilte en plettfri kamp i dag.

Max Krogdahl er fortsatt kun 17 år, men spilte en plettfri kamp i dag.

 

– GUTTA VILLE VINNE

En annen som også var godt fornøyd etter kampslutt var assistenttrener Marius Bjerke.

“Dette var en solid gjennomført kamp, og 3-0 seier mot MS er absolutt “innafor”. De har vært sterke de siste kampene, og jeg synes det er veldig bra at vi greier å være stabilt bra gjennom 60 minutter. Det er klart det blir litt mye utvisninger i en periode, men vi kan jo ikke klage når vi ikke slipper inn mål. Så det var en kamp som jeg synes var bra i alle spillets faser.”

Og nå er vi tilbake “til normalen”?

“Ja, nå er vi tilbake til normalen. Gutta manglet vel litt engasjement og energi sist mot Sparta, men i dag var de tilbake igjen. Gutta ville vinne i dag! Sånn som sist mot Sparta, så er bare noen dager sånn. Men i dag ser vi potensialet i gruppa selv om det er flere spillere som er ute”, sier en fornøyd assistenttrener.

Vi spiller med et backpar hvor gutta er 17 og 19 år?

“Max (Krogdahl) kommer inn og gjør en bra jobb. Unggutta tar sjansen og gjør en veldig bra jobb, og fra vårt perspektiv er det godt å se at spillergruppa fungerer såpass bra som den gjør,” avslutter Marius.

 

Endre Medby kunne styre inn Petter Kristiansens pasning til 2-0

Endre Medby kunne styre inn Petter Kristiansens pasning til 2-0

 

TILBAKE PÅ 3. PLASS

Med kveldens seier er vi tilbake på 3. plassen på tabellen, likt med Stjernen som også har 14 poeng. Torsdag kommer Lillehammer på besøk, og det er nok et lag som er “i dytten” om gutta skal nedkjempe i neste kamp. Men med samme støtten fra tribunen som i kveld – eller gjerne med enda flere – så regner vi med at gutta gjør jobben!

 

 

 

Kommentarer

kommentarer