30 nov – HAPPY ENDING PÅ NOVEMBER

Etter at signalet gikk for full tid, var det en tydelig lettet gjeng som kunne juble for tre viktige poeng i Sparta Amfi. Og med tre av tre seire mot Sparta, hvorav to i Sparta Amfi, så var det ekstra deilig å kunne lukke november med en seier. For i år som i fjor har november vært en trøblete måned for våre helter, og det var lett galgenhumor i garderoben etter kampen i dag hvor enkelte foreslo å flytte november til juli neste år.

Marius_Bjerke

Marius Bjerke

– Ja, det ble heldigvis en “happy ending” på november med seier i kveld, sier en lettet Marius Bjerke etter kampslutt.

– Det var noen som foreslo å flytte november til en annen tid på året, så kanskje vi kunne komme bedre ut av det, ler Marius.

For det har ikke vært så mye å le av denne måneden, men i kveld var laget mer tilbake med spill som lignet mer på det som trener-teamet ønsker.

– Det var en tett kamp som kunne gått begge veier, medgir Marius.

– Vi var litt rustne i første periode, men etter litt justering i første pausen så tok vi over i andre periode og var best i den perioden. Vi justerte også litt på forecheckingen før siste periode, og med to mål i den perioden må vi vel si at det fungerte. Veldig bra mål av TJ med bra forarbeid av Garry, og ikke minst var det klasse over avslutningen til Lysse (Lystad Jacobsen).

Hva er forskjellen på dagens kamp og de andre som vi har tapt med mange innslupne mål?

– Vi har fokusert veldig på det defensive, og i dag var “backpressure” bra. Om det ikke satt 100%, så var det et stort steg i riktig retning, sier Marius, og gir kampen et terningkast 4.

4

 

TJ: – ALMOST BLACKED OUT

En som også var veldig fornøyd med at det endelig ble seier og tre poeng, var målscorer TJ Foster. Vi skryter av hvor kald han så ut foran mål da han scoret, men da ler han og sier:

– I almost blacked out.

 

TIL FRISK

TJ kunne juble sammen med Anders Bastiansen for utligningen til 1-1 i kveldens kamp. Foto: Budstikka

 

For selv om han så kald og rolig ut på isen, så medgir 25-åringen at det ikke var sånn han følte seg.

– Jeg visste hvor viktig det var at vi scoret og kom inn i kampen igjen, så jeg “almost blacked out” der jeg sto. Fikk en kjempepasning fra Garry Nunn som har et fantastisk overblikk, og heldigvis gikk den inn!

TJ_FosterTJ sier også at det er en tøff arena å spille i.

– Deres fans er høylytte, og Sparta spiller et tett og kontrollert spill. Så det er en vanskelig motstander å møte, sier TJ, som også er raskt frempå å skryte av vår sisteskanse.

– I dag var Dahlberg stor. Både han og vi trengte en kamp som dette hvor vi tetter igjen bak. Vi kjempet hardt i dag, noe som må til, og alle i garderoben vet hva som skal til for å vinne.

– Jeg mener at vi har et av de beste forsvarene i ligaen, men det viser seg jo at selvtillit er alt. Men nå er vi “back on track”, og jeg håper at vi kan få en seiersrekke nå!

 

– MORSOM KAMP

Også mannen som scoret vinnermålet, Fredrik Lystad Jacobsen, synes det var deilig at det endelig satt for laget.

– Deilig med seier! Det var en superjevn kamp hvor de var bedre i første periode, men hvor vi kom oss bedre og bedre inn i kampen etter hvert. Det var en morsom kamp, og det var sterkt av oss å ta med oss alle tre poengene.

– Det gjelder at vi jobber hardt, og at vi kan snu en dårlig trend. Tapene har selvsagt påvirket oss, men i dag synes jeg vi jobbet hardere enn tidligere. Så nå gjelder det at vi tar det med inn i neste kamp som er allerede på lørdag, avslutter Fredrik.

 

24251484_560945414247813_83021851_o

Fredrik Lystad-Jacobsen mottar jubel for 2-1 målet

 

MS KOMMER PÅ LØRDAG

Førstkommende lørdag er det Manglerud Star som kommer på besøk til Askerhallen. Da håper vi at alle gjør unna lørdagshandlingen i tide til å få med seg oppgjøret som droppes i gang i Askerhallen klokken 16.00. Da vil gutta vise at skuta er tilbake på rett kjøl med samme gode arbeidsmoral som de la for dagen i kveld! Vi sees!

Kommentarer

kommentarer