sorry

19 nov HELT NATTA!

Den kampen som ikke skulle tapes, hvor laget skulle finne tilbake til scoringsformen, ja da gikk det meste galt. Vi gikk oppskriftsmessig i tet da Jimmy Andersson åpnet mål-kontoen i Frisk-drakten, og utlignet til 2-2 ved Ryan Hayes etter at Kongsvinger hadde scoret to – men da vi skulle skru opp tempoet og avgjøre kampen i tredje periode, ja da var det hjemmelaget som mot alle odds, og mot spillets gang, scoret hele tre ganger.

 

PINLIG MOT BUNNLAGET!

Kongsvinger, GET-ligaens desiderte bunnlag, som kun har tatt ett fattig poeng så langt i sesongen, har skapt problemer for oss tidligere. Men i år har laget vært så mye svakere enn de andre lagene i GET at ingenting annet enn tre poeng var akseptabelt i kveld. Det skjedde ikke, og vi har ingen god (bort-) forklaring på dette. Vi kom til mer enn dobbelt så mange avslutninger som vertene, men likevel evnet vi ikke omsette sjansene våre i mål.

Sluttresultatet? 5-2.

 

Dette holder rett og slett ikke, og det er bare å be om unnskyldning til de av våre supportere som tok den lange veien til Kongsvinger.

 

Kommentarer

kommentarer