08 jun HENRIK HJEM MED 3-ÅRS KONTRAKT

I kveld var endelig signaturen på plass, og vi er glade å kunne informere om at Henrik Ødegaard har sagt ja til en 3-års kontrakt med Frisk Asker.

Etter en stund i tenkeboksen har 28-åringen endelig bestemt seg for å vende hjem etter fem sesonger i henholdsvis Sparta, Missouri Mavericks (CHL) og Lørenskog. I tillegg fikk Henrik prøve seg i èn kamp for Chicago Wolves i AHL.

Etter VM-spill var det hjem for å avlegge eksamen, og for å avklare fremtiden. Henrik har hatt tilbud fra flere klubber, men vi er veldig glade for at valget nå har falt på moderklubben. Henrik har tidligere spilt over 200 kamper for Frisk Askers A-lag, og var med på å ta seriemesterskapet i 2007/08.

– Henrik er en Asker-gutt som vi har jobbet hardt for å få tilbake i Frisk Asker-drakt, og vi er veldig fornøyde med at dette nå har gått i orden, sier Nicolay Sørensen til FriskAsker.no.

– Med Henrik på plass har vi fått en solid forsterkning på back-plass, og ikke noe er bedre enn når lokale gutter vender hjem. Det er helt klart en strategi fra klubbens side, og vi ønsker å bygge videre på lokale spillere frem mot en ny hall står klar, sier Nicolay.

 

GLAD FOR Å KOMME HJEM

Henrik Ødegaard

Henrik Ødegaard

Selv er Henrik også glad for at han nå kunne ta den endelige avgjørelsen, og at kontrakten med Frisk gikk i orden. Men er det press fra den fremtidige fru Ødegaard som ligger bak? Har det vært noen tvang fra hennes side?

– He he, nei ikke noe tvang, det er etter eget ønske! Vi er jo begge fra Asker, så det var noe begge ønsket skulle gå i orden. Nå ser jeg frem til å spille for moderklubben igjen, sier den hjemvendte 28-åringen, som gifter seg nå i juli.

Hvordan ser du på Frisks mulighet kommende sesong?

– Jeg tror mulighetene er gode. Laget så langt ser veldig bra ut med en miks av unge talentfulle spillere og gode importer, og så får vi som har fått litt erfaring gå foran som gode rollemodeller.

Lørenskog slo oss i hvert eneste oppgjør forrige sesong – har du tatt med deg koden hjem til Askerhallen?

– Det tror jeg nok var litt tilfeldig, men neste sesong har vi absolutt ambisjoner om å slå Lørenskog, smiler Henrik.

 

Vi gleder oss stort over at Henrik igjen kan aksle Frisk-drakten – selvsagt med nummer 42 på ryggen!

 

Velkommen hjem, Henrik Ødegaard!

 

 

Henriks statistikk

 

Kommentarer

kommentarer