23 feb HG MEDIA HAR RE-SIGNERT

HG media er en bedrift som driver med utforming av design og trykk. Et komplett grafisk hus, som de kaller seg selv! Vi har nå hatt gleden av å sikre HG media sin resignering som nettverkspartner. De produserer alt fra visittkort, magasiner, kataloger og spesialeffekter i forhold til trykk. De hjelper deg med enten deler av prosjektet ditt, eller hele, fra utforming til ferdigstilling. For å lese mer om HG media, klikk deg inn på hjemmesiden HER.

 

Vi møter HG media sin salgssjef, Per Egil Odden, på VIP´n i Askerhallen. Signaturen hans er rykende fersk på kontrakten, og det er tydelig at både Per Egil og vår markedssjef Fredrick er fornøyd.  Vi setter oss ned og slår av en prat.

 

Hvorfor har dere valgt å bli nettverkspartner i Frisk?

 

Vi holder til på Rud,  og for oss er det viktig å vise engasjement i lokalmiljøet. Det er en bra merkevare!”

 

Hvordan kom dere i kontakt med Frisk?

Bolt, en av de sponsorene som har vært med i Frisk lenge, er kunde av oss. Så vi ble anbefalt dette av Bolt.

 

Hva ønsker dere å få ut av dette samarbeidet?

Vi ønsker å utvide nettverket vårt. Når vi trenger varer eller tjenester handler vi bevisst i nettverket vi har fått igjennom Frisk Asker. Det samme håper vi de vil gjøre av oss også.”

 

Kan du si litt om HG media?

Vi er en grafisk bedrift, et trykkeri som leverer alt fra store kataloger og flyers til visittkort. Vi skal blant annet designe og trykke brosjyren til kampen mot Storhamar om Morten Johansen.

 

Vi gleder oss til å se resultatet av brosjyren om Morten Johansen, også kjent som MoJo. Der skal HG media levere bilder og tekst om hans karriere. Plukk den opp i hallen og bli kjent med både MoJo og HG media sin kvalitet.

Kommentarer

kommentarer

Tags: