21 aug HITECH ENERGY AS – NY GULLPARTNER

Hitech Energy AS – en ny varmeskapene samarbeidspartner!

Tekst: Thea Amanda / Foto: Fredrick Bråten Haugland

Vi nærmer oss høsten med stormskritt. De første skøytetakene er allerede tatt, og om kort tid braker sesongen løs! Nå er høsten rett rundt hjørnet og temperaturen begynner å synke, hva passer da bedre enn varme? Vår nye sponsor, Hitech Energy AS er eksperter på varmesystemer og leverer systemer basert på elementer som vann, luft, sol og ved! Med effektive og energisparende boligvarmesystemer kan Hitech Energy AS skreddersy systemer for både oppvarming av vann og bolig. Som totalleverandør vil du som kunde bare måtte forholde deg til Hitech Energy AS.

Vi tok oss en prat med Magnus Vegheim, daglig leder og teknisk ansvarlig i Hitec Energy AS.

 

LYST TIL Å GI NOE TILBAKE TIL LOKALSAMFUNNET

Hva førte til samarbeidet med Frisk Asker?

«Etter å ha arbeidet som varmepumpemontør i noen år, begynte ideen om å utvikle mer energisparende systemer å ta form. Politikernes beslutninger om å forby oljefyringsanlegg samt bidra med økonomiske bidrag ved fjerning av oljetanker, ga i 2004 grunnlaget for det som i dag er Hitech. Bedriften ble startet opp i Oslo, men som Askergutt og med store deler av nettverket her, flyttet jeg bedriften etter noen år til Solbråveien. Gjennom dette ble også kontaktene med Frisk Asker sterkere og kampene deres mot slutten av sesongen 2016/2017. I januar 2017 så vi oss dessverre, på grunn av plassbehov, nødt til å flytte bedriften ut fra Asker til nye lokaler på Sollihøgda. I den anledning følte vi at et samarbeid med Frisk Asker ville knytte bedriften tilbake til Asker. Det å holde kontakten med nærmiljøet i Asker er en viktig faktor. Da jeg ble introdusert for nettverket via en bekjent, oppdaget jeg fort at dette var et godt nettverk som kunne bidra med markedsføring av våre tjenester. Samtidig har jeg lyst å gi noe tilbake til lokalsamfunnet!

 

hitechenergy

 

Hvorfor skal Frisk Askers publikum velge akkurat Hitech Energy AS når det gjelder boligvarmesystemer?

Jeg har vært i bransjen i mer enn 20 år og fått muligheten til å tilegne meg kompetanse og erfaring over denne tiden. Samtidig har Hitech Energy AS i samarbeid med andre teknobedrifter utviklet systemer som er tilpasset det nordiske klima etter de miljøkrav som våre myndigheter setter i dag. Det jeg har lært meg, mener jeg er av stor betydning for våre kunder som ønsker et moderne miljøvennlig boligvarmesystem, som de vet tilfredsstiller alle krav til miljø. Vi ønsker at våre kunder skal være i gode hender, vi kan tilby et kvalitetssikret og godt produkt. Vi har spisskompetanse når det gjelder varmeløsninger, noe som igjen har ført til at våre medarbeidere og installatører har utviklet gode kunnskaper om produktene vi leverer. Vi er konkurransedyktige og utfører oppdrag hovedsakelig i Oslo og Akershus.”

 

EGET HITECH-PROSJEKT I KLUBBEN

Magnus Vegheim kan neppe omtales som en ihuga hockeyinteressert mann. Likevel har han valgt å satse på Frisk Asker, og først og fremst med fokus på lokalmiljøet. Hans intensjon for samarbeidet kan ikke kalles annet enn varmt. Det vi vet, er at Hitech Energy AS sin spesialitet er å skape varme i eneboliger, næringsbygg og sameier, men nå også i lokalmiljøets hjerter. Om kort tid slippes et varmt, godt og lokalforankret prosjekt i samarbeid med Hitech Energy AS, og i den anledningen spør vi Magnus om han har lyst å røpe litt om prosjektet.

«Vi har en sterk tilknytning til Asker og Bærum og mange trofaste kunder. Vi har mye å takke nettopp lokalmiljøet for, og vi ønsker derfor å gi noe tilbake. Vi ønsker å bruke noe av de midlene vi har opparbeidet oss til å gi tilbake til de som virkelig trenger det»

Det er noen sponsorer som bryr seg litt mer, som viser et litt annet engasjement og som brenner for det som er litt utenom det vanlige. Hva det er, får dere snart vite. Vi gleder oss enormt til å dele dette med dere om noen få uker.

Vi ser frem til et varmeskapene og gledesfylt samarbeid med Hitech Energy AS og Magnus Vegheim.

Velkommen til Frisk Asker!

Kommentarer

kommentarer