19 okt HOCKEYSATSINGEN TIL STØRRE ARENA

Gledelig pressemelding fra TV2!

 

TV 2s hockeysatsing får nytt hjem. Fra 8. november sendes livekampene på TV 2 Zebra.

-Vi ønsker å løfte ishockey på en bredere kanal, sier hockeysjef i TV 2, Remi Andre Taule. 

Tirsdags-kampene flyttes fra TV 2 Sportskanalen til TV 2 Zebra. Det samme gjelder kampene til våren. Endringen trer i kraft 8. november, da Tippeligaen er ferdig på Zebra,

– Vi ønsker med denne flyttingen å maksimere utnyttelsen av hockey-rettighetene våre. Livekampene fra Get-ligaen har levd et godt liv på TV 2 Sportskanalen, men vi ønsker å teste ut ishockey på en litt bredere kanal som allerede i dag appellerer til hockey-interesserte med “Iskrigerne”. Den populære serien skal også i gang igjen i november. På TV 2 Zebra vil det dermed ligge live ishockey på tirsdager og Iskrigerne gjennom uken og bygge idretten fra uke til uke, forteller hockeysjef i TV 2, Remi Andre Taule.

– For TV 2 Sportens ishockeysatsing er det selvsagt veldig spennende å flytte til TV 2 Zebra. Kanalen har en bedre dekning og et lavere kanalnummer som vil gjøre ishockey mer tilgjengelig for våre seere. Samtidig blir det spennende å bygge live ishockey rundt eksisterende Iskrigerne. Dette blir forhåpentligvis vinn-vinn for alle. Også seerne, mener han.

TV 2 Zebra vil sende ukens hovedkamp tirsdager kl. 19.00. I løpet av vinteren vil kanalen også sende tidenes siste kamp på gamle ærverdige Jordal Amfi den 7. Januar 2017.

– Det blir en veldig spesiell anledning når OL-anlegget fra 1952 skal takkes av en siste gang før det skal rives og bygges opp en ny hall. Spesielt blir det også den 21. Januar når det er duket for tidenes første utendørs ishockeykamp i Norge. Stjernen tar i mot Sparta til Østfold-derby på Fredrikstad sin fotballstadion med opp mot 10 000 tilskuere ringside. Også denne kampen og spesielle anledningen sendes direkte på TV 2 Zebra, sier Taule.

HockeyXtra fortsetter på TV 2 Sportskanalen på torsdager.

 

SLIK BLIR KAMPENE SENDT:

 

 

Kommentarer

kommentarer

Tags: